Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

(ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ) Ορκίστηκε δήμαρχος Καρπενησίου ο Νίκος Σουλιώτης. Η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου & των προέδρων Τ.Κ.

Υπακοή στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους ορκίστηκε ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, μαζί με τους νέους του δημοτικούς συμβούλους, στην τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα (17.30μμ) του Σαββάτου, 24 Αυγούστου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο.1

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το νέο 28μελες (μαζί με τον δήμαρχο), δημοτικό συμβούλιο Καρπενησίου, διαμορφώνεται από τους 14 δημοτικούς συμβούλους που εκλέγει ο νέος δήμαρχος, κ. Νίκος Σουλιώτης, τους 12 δημοτικούς συμβούλους που εκλέγει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Δημήτρης Λερογιάννης -συμπεριλαμβανομένου και του ιδίου- και έναν δημοτικό σύμβουλο, τον επικεφαλής της ομάδας που εκλέγει το ΚΚΕ, κ. Δημήτρη Γκορόγια.

orkomosia-soul-spa-tas

Την τελετή της ορκωμοσίας τέλεσε ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος και σε αυτή παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Στ. Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, κ. Άρης Τασιός, αυτοδιοικητικοί (τέως και νυν), πολιτευτές, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας κ.α.

4

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του δημάρχου κ. Σουλιώτη, που περιλάμβανε, αφενός, έναν απολογισμό πεπραγμένων της πενταετίας 2014-2019 και αφετέρου, τη στόχευση και τους βασικούς άξονες της νέας θητείας, ως το 2023.

Με θρησκευτικό όρκο ορκίστηκε ο δήμαρχος κ. Σουλιώτης και η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων, τον πολιτικό όρκο επέλεξαν οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. Καρπενησίου κ.κ. Δημήτρης Λερογιάννης και Δημήτρης Γκορόγιας, όπως και ο δημοτικός σύμβουλος (με την ομάδα Λερογιάννη) κ. Γιώργος Σώκος.

13

Ακολούθησαν οι υπογραφές για την ανάληψη καθηκόντων από τα τοπικά συμβούλια του δ. Καρπενησίου και τους προέδρους όλων των Τοπικών Κοινοτήτων (διαβάστε ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της Τετάρτης 28/8). 

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗΧρήστος Γενιτσαρόπουλος, Παντελής Χαλκιάς, Νικολέτα Κοκόση, Ταξιάρχης Κουτρομάνος, Γεωργία Γκαρίλα, Σοφία Ζαλοκώστα, Τάκης Κεραμάρης, Εύη Κονιαβίτη, Βασίλης Φακίτσας, Γιάννης Σβερώνης, Γιάννης Πέτρου, Βούλα Τσιτούρη, Ντίνα Τσιουγκρή, Τάκης Βονόρτας

ΟΜΑΔΑ ΛΕΡΟΓΙΑΝΝΗ: Δημήτρης Λερογιάννης, Χρήστος Κακαβάς, Γιάννης Μαντζιούτας, Γιάννης Ίβρος, Γιάννης Μπακόλας, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, Σπύρος Μπουλάκος, Νίκος Γραβάνης, Γιώργος Καρβέλης, Πάνος Γιαννιώτης, Γιώργος ΣώκοςΦώτης Κοκόσης.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Στις εκλογές, η δημοτική ομάδα της "ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ" του ΚΚΕ στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου κέρδισε μία έδρα, την οποία κατείχε ήδη στο ΔΣ, και την οποία καταλαμβάνει ο επικεφαλής του συνδυασμού, κ. Δημήτρης Γκορόγιας.

2

3

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

18