Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

(ΒΙΝΤΕΟ) Η ομιλία του δημάρχου Καρπενησίου κατά την τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής 2019-2023

souliotis-orkomosia11

Η τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής Καρπενησίου (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά) ξεκίνησε με την ομιλία του νυν και νεοεκλεγέντος Δημάρχου κ. Νίκου Σουλιώτη, που περιλάμβανε, αφενός, έναν απολογισμό πεπραγμένων της πενταετίας 2014-2019 και αφετέρου, τη στόχευση και τους βασικούς άξονες της νέας θητείας, ως το 2023.

Δεσμεύτηκε για ένα "νέο κοινωνικό συμβόλαιο" με τους δημότες, που βασίζεται, όπως είπε, στην εμπιστοσύνη, την αλήθεια, τη δικαιοσύνη, τη διαφάνεια, τη συνεργασία, την ειλικρίνεια. Προέταξε, μεταξύ άλλων, τη συνεργασία στο Δημοτικό Συμβούλιο ως βασική προϋπόθεση και κεντρικό στόχο.

"Σχεδιάσαμε, υλοποιήσαμε και υλοποιούμε μεγάλα έργα προυπολογιμού πάνω από 55 εκ. ευρώ, που έδωσαν λύσεις σε πάγια προβλήματα, βελτίωσαν την ποιότητα της ζωής μας και άλλαξαν την εικόνα της πόλης και των χωριών μας", σημείωσε ακόμα ο κ. Σουλιώτης και συμπλήρωσε πως "προφανώς δεν τα κάναμε όλα τέλεια, προφανώς κάναμε και θα ξανακάνουμε λάθη. Σας εγγυώμαι όμως ότι αυτό που δεν διαπραγματευόμαστε είναι η συνεχής προσπάθεια και η σκληρή δουλειά.".

Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗ