Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

[ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ] Διακόσιοι άνθρωποι κάθε ηλικίας συμμετείχαν στην ποδηλατοδρομία για τα ΑμεΑ στο Καρπενήσι

Μαζική ήταν η συμμετοχή στην ποδηλατοδρομία ευαισθητοποίησης για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, την αποδοχή και σεβασμό της διαφορετικότητάς τους, που διοργανώθηκε στο Καρπενήσι, με τη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων ΑμΕΑ Ευρυτανίας και του Δήμου.

1

Διακόσιοι (200) άνθρωποι όλων των ηλικιών πήραν τα ποδήλατά τους και βρέθηκαν, στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης (4/9) στον κόμβο της ανατολικής εισόδου της πόλης, με τον δήμαρχο κ. Νίκο Σουλιώτη να δίνει, μαζί με την πρόεδρο του συλλόγου, κα Αναστασία Κριπάση, το σύνθημα για την εκκίνηση της ποδηλατοδρομίας.

Για λόγους ασφαλείας, η αστυνομία είχε διακόψει την κυκλοφορία στο κέντρο του Καρπενησίου, από τον κόμβο έως την πλατεία και από εκεί ως το Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων, όπου κατέληξαν, λίγα λεπτά, αργότερα, όλοι οι συμμετέχοντες. Για προληπτικούς λόγους δε, διαθέσιμο ήταν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο πάρκο έγινε απονομή αναμνηστικών μεταλλίων σε μικρούς και μεγάλους και ακολούθησε ζωντανό μουσικό πρόγραμμα, με διοργανωτές και συμμετέχοντες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, σε μια συμβολική δράση που, όπως όλα δείχνουν, θα εξελιχθεί σε θεσμό.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

2

3

4-1

5

7

8

9-1

10

11

12

13

15

16

17

18-1 Το

Το "στοίχημα" της αξιοποίησης της Λίμνης Κρεμαστών - Εκδηλώσεις διοργανώνει η Π.Ε. Ευρυτανίας (ΒΙΝΤΕΟ)