Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

Α.Σ. Ευρυτανίας: Ένα χάλκινο μετάλλιο με τη Μαρία Κονιαβίτη στο Πανευρωπαϊκό Kick Boxing της Ουγγαρίας

Με έξι (6) αθλητές και δύο (2) προπονητές, μέλη της Εθνικής Ομάδας Kick Boxing, συμμετείχε ο Α.Σ. Ευρυτανίας (Fight Club Zarmakoupis) στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων που διεξήχθη στο Γκιόρ της Ουγγαρίας το διάστημα 23 Αυγούστου-1 Σεπτεμβρίου.zarmakoupi-hungary-metallio-koniaviti

Μεγαλύτερη επιτυχία ήταν η 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο που κατάφερε να κατακτήσει η αθλήτρια Κονιαβίτη Μαρία, στα -46 κιλα στο Light Contact μετά από δυο νίκες. Με αυτή της την διάκριση, κατοχυρώνει μοριοδότηση 40% για την εισαγωγή της στα ΤΕΦΑΑ και 20% για τα ΑΕΙ της χώρας.

Η παγκόσμια και πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια του συλλόγου, Ζαρμακούπη Σεμέλη, ενώ απέκλεισε την Ουγγαρέζα Πρωταθλήτρια στον πρώτο αγώνα της, δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των μεταλλίων και βρέθηκε στην 5η θέση (η απουσία από τους αγώνες 8 μηνών λόγω τραυματισμού της στέρησε το μετάλλιο) χάνοντας από την Βουλγάρα Πρωταθλήτρια (Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη), η οποία κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο· στο άλλο στυλ έχασε από την Τουρκάλα πρωταθλήτρια «…σε έναν αγώνα κάτω από περίεργες συνθήκες», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Α.Σ Ευρυτανίας.

Ακόμα, στην 5η θέση βρέθηκε, επίσης, ο Γραμματίκας Οδυσσέας στα -63 κιλά kick Light, χάνοντας από τον Ούγγρο Πρωταθλητή «σε έναν αμφίρροπο αγώνα με το αποτέλεσμα να μας αδικεί και να ευνοεί τον Ούγγρο αθλητή λόγω έδρας».

Οι αθλητές Δροσίνη Αλεξάνδρα, Αρωνιάδα Κων/να και Μπαρμπούτης Χαράλαμπος αγωνιστήκαν αξιοπρεπώς άλλα δεν κατάφεραν να διακριθούν αποκομίζοντας ωστόσο εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον. Τους αθλητές συνόδευσαν και κοουτσάρισαν οι προπονητές τις Εθνικής Ομάδας, Ζαρμακούπης Σταύρος και Νίκος.