Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Ο δήμος Καρπενησίου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας (ΦΩΤΟ)

από την έντυπη έκδοση

Ο Δήμος Καρπενησίου συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia το διάστημα 8 έως 10 Νοεμβρίου 2019, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Την πρώτη μέρα στα εγκαίνια της έκθεσης, το περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του δήμου Καρπενησίου επισκέφτηκε και ο υπουργός τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης.dimos-philoxenia2019-1

Φιλοξενούμενος στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας υποδέχτηκε τόσο τους επαγγελματίες του τουρισμού όσο και το ευρύ κοινό, ενημερώνοντάς τους για το τουριστικό προϊόν που προσφέρεται στον τόπο μας, μέσα από τα  ενημερωτικά έντυπά του και την προβολή βίντεο.

Στο πλαίσιο της έκθεσης οι εκπρόσωποι του Δήμου συναντήθηκαν με τουριστικούς πράκτορες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό καθώς και με κυβερνητικούς εκπροσώπους του τουρισμού.  Στην αντιπροσωπεία του Δήμου συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Σβερώνης Ιωάννης, ο Ειδικός Σύμβουλος Δημοσθένης Χούπας και η Αντιπρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ Μαίρη Δόση. 

"Ως Δημοτική Αρχή ενισχύουμε με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο  τον τουρισμό μας γιατί πιστεύουμε  στη δυναμική του. Όλοι μαζί, τοπική αυτοδιοίκηση, φορείς και επιχειρήσεις, μπορούμε να συμβάλουμε στην ανάπτυξή του τόπου μας μέσα από τη κοινή προσπάθεια", τονίζεται στην ανακοίνωση του δήμου Καρπενησίου.

Να σημειωθεί ότι στη φετινή διοργάνωση εκπροσωπήθηκαν όλοι οι τουριστικοί προορισμοί, καθώς παρούσες είναι και οι 13 Περιφέρειες της χώρας και πολλοί Δήμοι, αλλά και ένα μεγάλο τμήμα του τουριστικού επιχειρείν. Στην 35η Philoxenia 2019 συμμετείχαν 542 εκθέτες από 21 χώρες και εκπρόσωποι από όλη την εγχώρια τουριστική βιομηχανία, ενώ οι επισκέπτες της ξεπέρασαν τους 22.000.dimos-philoxenia2019-4

dimos-philoxenia2019-3

dimos-philoxenia2019-5

dimos-philoxenia2019-2