Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Φήμες τα περί συγχώνευσης Π.Ο.Ελασσόνας - ΟικονόμουΤσαριτσάνης

ELASSONA

Βόμβα ή απλά σενάριαείναι τα όσα ακούγονται στην Ελασσόνα περί συχγώνευσης του τοπικού Π.Ο.Ε. με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Eλασσόνα
Μέσα από φιλικό Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας- Παλαιμάχων Ελασσόνας στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας …προέκυψε είδηση μεγατόνων. Κίνηση έκπληξη για όλους έκανε ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας Κώστας Μαστοροδήμος, ο οποίος αντί δώρου έδωσε στο Δήμαρχο Ελασσόνας ένα κασκόλ του ΠΟΕ δεμένο στη μία του άκρη με ένα κασκόλ του Οικονόμου, λέγοντας ότι ο Δήμαρχος είναι αυτός που μπορεί να το δέσει και από την άλλη άκρη, ούτως ώστε να προκύψει κάτι καλό για το ποδόσφαιρο του Δήμου Ελασσόνας…!! 

Ο Οικονόμος Ελασσόνας ή ο Δήμαρχος ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελασσόνας Οικονόμος, όπως είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.
Με αφορμή το θέμα που προέκυψε o κ. Κώστας Μαστοροδήμος προέβη σε διευκρινιστική τοποθέτηση επισημαίνοντας πως ο ίδιος έδωσε τις ονοματοδοσίες περί “Οικονόμου Ελασσόνας” ή “Π.Ο.Ε. Οικονόμος”, «εκφράζοντας το προσωπικό μου όραμα ότι μόνο ο Δήμαρχος μπορεί να το δέσει και από την άλλη πλευρά, ούτως ώστε να δημιουργηθεί κάτι καλό για το ποδόσφαιρο του Δήμου μας».
 
* Στο μεταξύ, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ελασσόνας, το Σάββατο 12 Μαΐου  ο οικονομικός απολογισμός της προσωρινής επιτροπής του Π.Ο.Ε. με τον Κωνσταντίνο Φώλλα να δηλώνει: «Τα χρέη πρέπει να τα αναλάβει ο κ. Πάτσης» και τον Γιάννη Δραγατσίκη να τονίζει: «Το πρακτικό που παραλάβαμε σταματούσε πριν 2,5 χρόνια. Τα βιβλία ήταν λευκά» . Ο Ηλίας Παναγιωτίδης ανέλυσε τα έσοδα της ομάδας τον τελευταίο μήνα (9.720 ευρώ από τις εισφορές του κόσμου και 9930 ευρώ από τα εισιτήρια που πωλήθηκαν με την Αναγέννηση) και τα έξοδα (19.555 ευρώ με τακτοποιημένες οφειλές προς ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ, διαιτητές, γιατρούς, κ.α.), ενώ τόνισε πως υπάρχουν 19.000 ευρώ-οφειλές προς επαγγελματίες της πόλης.
 
Αναγέννηση Καρδίτσας
Με σκορ 0-2 η Αναγέννηση κέρδισε σε φιλικό της Τρίτης 15 Μαΐου τον Αστέρα. Η ΑΣΑ προηγήθηκε στο ημίχρονο με γκολ των Φαλάγγα και Μυργιώτη.

ASA 1_
 
Επίσης, νέα φιλική νίκη με 1-6 πέτυχε η Αναγέννηση, μία ημέρα αργότερα με αντίπαλο την Ελπίδα Αγίου Γεωργίου. Τα γκολ της ομάδας του Θεοδοσιάδη πέτυχαν οι: Αθανασιάδης, Ντόβας, Μυργιώτης (2), Γόρδιος και Νάκου. Η Ελπίδα ισοφάρισε στο 45' με πέναλτι (1-1). 
 
Γκάφα στον τελικό κυπέλλου ΕΠΣ Λάρισας
Η ιδέα της ΕΔ/ΕΠΣΛ -που χαρακτηρίστηκε από τον εμπνευστή της ως «πρωτοτυπία» -σχετικά με τον ορισμό 6 διαιτητών στον φετινό τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΛ (Αμπελωνιακός - Δόξα Αργυροπουλίου 1-0) φαίνεται ότι μετατρέπεται σε γκάφα ολκής, αφού αφενός κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς και αφετέρου δεν υπήρξε σχετική ενημέρωση προς την ΚΕΔ. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κινδυνεύουν με κυρώσεις τόσο οι εμπνευστές αυτής της ιδέας όσο και οι διαιτητές οι οποίοι πάντως δεν είχαν τη δυνατότητα να αρνηθούν.  
Σύμφωνα με τον διαδικτυακό τόπο www.diaititis.gr η ΕΠΟ θα καλέσει την ΕΠΣΛ για εξηγήσεις ενώ έθεσε σε διαθεσιμότητα τους 6 διαιτητές (Τζήλο, Β΄ Εθνικής, που σφύριξε τον τελικό, τους βοηθούς Γ΄ Εθνικής Κομισοπούλου και Γεωργίου) και τους διαιτητές Δ΄ Εθνικής Κορέστη και Καλατζή, που εκτέλεσαν καθήκοντα επιπρόσθετου αλλά και τον Τσιτσιανούδη που ήταν τέταρτος). Πλέον, αμφισβητείται η εγκυρότητα της διεξαγωγής του τελικού, καθώς «παράτυπα η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Λάρισας όρισε πέντε διαιτητές στον τελικό Κυπέλλου… είναι σαν να μην έγινε…». 
 
Πύρασος Νέας Αγχιάλου
Η διοίκηση του Α.Σ. Πύρασος Νέας Αγχιάλου θα πραγματοποιήσει  σήμερα Τετάρτη 23 Μαΐου και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Νέας Αγχιάλου Γενική Συνέλευση με θέμα τον ετήσιο οικονομικό και διοικητικό απολογισμός.

PURASOS
 
Ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου ανακοίνωσε την παραμονή στην ομάδα των ποδοσφαιριστών Στέλιου Αρσένου, Δημήτρη Στεφάνη και Λεωνίδα Γκάγκα.