Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Νέα έργα στον δήμο Καρπενησίου προυπολογισμού περίπου 300.000 ευρώ.

Την ανακήρυξη αναδόχων για συνολικά τέσσερα έργα στον δήμο Καρπενησίου αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή κατά την συνεδρίασή της, την Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

gipedo5x5

Ο αρχικός προϋπολογισμός των έργων ξεπερνούσε τις 300.000 ευρώ, ωστόσο μετά τις εκπτώσεις που προσέφεραν οι διαγωνιζόμενοι, το κόστος αναμένεται να είναι χαμηλότερο. Ειδικότερα:

Με 67.000 ευρώ περίπου
η κατασκευή γηπέδου 5x5
Κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Καρπενησίου, την Τρίτη 12 Ιουνίου 2012, και μετά από ομόφωνη απόφαση, ανακηρύχθηκε ανάδοχος για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή γηπέδου 5x5 στην περιοχή των Ευρυτάνων Αγίων και συντήρηση γηπέδου 5x5 στην περιοχή Προφήτη Ηλία»(φωτογραφία).{div float:right}{module Google (Τετράγωνο 300χ250 κειμενο)}{/div}

Όπως είχαν γράψει και τα «Ευρυτανικά Νέα» (αρ. φυλ. 496/16-5-2012) ο προϋπολογισμός του έργου ήταν 100.000 ευρώ.

Ωστόσο, η επιτροπή του διαγωνισμού, αφού έλαβε υπόψη της και τις 9 προσφορές που κατατέθηκαν, εισηγήθηκε ώστε ανάδοχος να ανακηρυχθεί ο κ. Ανδρέας Πρασσάς, ο οποίος και προσέφερε την μεγαλύτερη έκπτωση 33%.

Αναπλάσεις Τ.Κ. Στενώματος
Παράλληλα, κατά την συνεδρίαση, συζητήθηκε η έγκριση του πρακτικού δημοπρασίας για το έργο «Αναπλάσεις Τ.Κ. Στενώματος».

Για το εν λόγω έργο, συνολικού προϋπολογισμού 50.000 ευρώ, κατατέθηκαν 3 προσφορές. Ωστόσο, η μία απορρίφθηκε, αφού ο διαγωνιζόμενος δεν προσκόμισε πτυχίο οικοδομικών εργασιών.

Το έργο τελικά αναλαμβάνει, μετά από ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, ο Ευάγγελος Μάκκας, ο οποίος προσέφερε ποσοστό έκπτωσης 7%.

Συντήρηση δρόμων
δήμου Καρπενησίου
Ακόμη, αναδείχτηκε μειοδότης και για τη συντήρηση των δρόμων του δήμου Καρπενησίου. Ο προϋπολογισμός για τις προβλεπόμενες εργασίες ανερχόταν στις 100.000 ευρώ.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως συνολικά 3 διαγωνιζόμενοι κατέθεσαν προσφορά, ωστόσο ανάδοχος ανακηρύχθηκε ο Θεόδωρος Βαξεβάνος, αφού έδωσε το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης, 7%.

Συντήρηση & επισκευή
δικτύων ύδρευσης
Τέλος, αποφασίστηκε η έγκριση του πρακτικού δημοπρασίας για τη «Συντήρηση - επισκευή δικτύων ύδρευσης δημοτικών ενοτήτων του δήμου Καρπενησίου», με το ποσό των 53.600 ευρώ.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι που κατέθεσαν προσφορά είναι και οι ανάδοχοι του έργου. Συγκεκριμένα, ο Νεκτάριος Καρδαμπίκης του Δημητρίου και ο Γεώργιος Λιάγκας του Κωνσταντίνου, προσέφεραν -έκαστος- έκπτωση της τάξης του 3%.

Ο Νεκτάριος Καρδαμπίκης αναλαμβάνει τις υδραυλικές εργασίες στη Δημοτική Ενότητα Κτημενίων, ενώ ο Γεώργιος Λιάγκας τις εργασίες στις Δημοτικές Ενότητες Δομνίστας και Προυσού.

Αποπεράτωση
Ι. Ν. κοιμητηρίου
Εντωμεταξύ, χθες, Τρίτη 26 Ιουνίου 2012 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του δήμου Καρπενησίου, ο διαγωνισμός για την αποπεράτωση του Ιερού Ναού στο νέο κοιμητήριο της πόλης. Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 33.000 ευρώ, θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους (ΣΑΤΑ).