Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019

ev media-logo

Το γλέντησαν οι δικηγόροι - Για 13η χρονιά, ο Δικηγορικός Σύλλογος Ευρυτανίας πραγματοποίησε την ετήσια συνάντησή του

Για 13η χρονιά, ο Δικηγορικός Σύλλογος Ευρυτανίας πραγματοποίησε την ετήσια συνάντησή του στην ταβέρνα «Η ΧΕΛΙΔΟΝΑ», στο Παλαιό Μικρό Χωριό

dikigoroi 503

Αρκετοί ήταν αυτοί που τίμησαν την εκδήλωση, η οποία έγινε το πρωί του περασμένου Σαββάτου 30 Ιουνίου 2012.

Συγκεκριμένα, στις 10.30 περίπου το πρωί, οι προσκεκλημένοι συγκεντρώθηκαν σιγά σιγά στην πλατεία του χωριού, κάτω από τα πλατάνια για να απολαύσουν τον καφέ τους.

Στη συνέχεια, ακολούθησε φαγητό, συνοδεία ζωντανής μουσικής με τον βιολιστή Γρηγόρη Αλέστα και το συγκρότημα των Θόδωρου Μπάρκα και Τάκη Αναγνώστου. Κιθάρα και τραγούδι ο Γ. Δροσίνης.

Τους καλεσμένους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ευρυτανίας κ. Βασίλειος Γκαρίλας, ο οποίος ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και καλή διασκέδαση σε όλους.

Το γλέντι δεν άργησε να ξεκινήσει και ο χορός και το τραγούδι κράτησε μέχρι τις μεγάλες απογευματινές ώρες.

Μεταξύ άλλων να αναφέρουμε πως παρευρέθησαν ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Αθανάσιος Κουτρουμάνος, που έλκει την καταγωγή του από τα Επινιανά Αγράφων και ο επίτιμος αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Στυλιανός Πατεράκης, οι νεοπροαχθέντες στο βαθμό του Αρεοπαγίτου Ελένη Διονυσοπούλου και Παναγιώτης Χαντζηπαναγιώτης, καθώς και ο αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ευστάθιος Ραντογιάννης.

Ακόμη, το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος Εφετών επί τιμή Ευρυδίκη Μανωλοπούλου, η πρόεδρος Εφετών στο Εφετείο Λαμίας Αικατερίνη Πάνταινα και ο νεοπροαχθείς στον βαθμό του προέδρου Εφετών Γεώργιος Αποστολάκης, ο Εισαγγελέας Εφετών Παντελής Στραγάλης και ο αντιεισαγγελέας Εφετών Βασίλειος Χανής.

Επίσης, οι Εφέτες Θωμαΐτσα Πατρώνα, Χαράλαμπος Παπακώστας, Χάιδω Μπάρτζια, Ιωάννα Δούκα, Γεώργιος Μαντζαβίνος, Σταύρος Μάλαινος, Μαρία Λιάνου και Βασιλική Χάσκα, οι πρόεδροι πρωτοδικών Γεώργιος Αλμπούρας και Βασιλική Καρβέλα, οι Εισαγγελείς Πρωτοδικών Χαράλαμπος Λακαφώσης και Χρυσούλα Αρβανίτη.

Παρέστησαν ακόμη οι πρωτοδίκες Αικατερίνη Μασσαλή, Κωνσταντίνος Βαΐτσης και ο Ειρηνοδίκης Θωμάς Λυπημένος, ο πρώην και νυν Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας Κωνσταντίνος Στέφος και Παναγιώτης Συγγούρης, αντίστοιχα, ο Γενικός Γραμματέας αυτού Αθανάσιος Μακρυγιάννης και οι γραμματείς του Εφετείου Λαμίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ευρυτανίας, με επικεφαλής τον ακούραστο διοργανωτή της συνάντησης, Βασίλειο Γκαρίλα, οι συμβολαιογράφοι Άννα Ματθαίου και Ειρήνη Σταυρίδου, οι γραμματείς του Πρωτοδικείου και της Εισαγγελίας με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κωνσταντίνο Κουτρούμπα και τους προϊσταμένους Γραμματειών Αικατερίνη Μπουλάκου και Γεώργιο Κοντοπάνο αντίστοιχα, καθώς και συνταξιούχοι γραμματείς και υπάλληλοι δικηγορικών γραφείων.