Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019

ev media-logo

Πρόσληψη 2 ατόμων με ημιαπασχόληση από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Καρπενησίου. Μέχρι 20/7/2012 οι αιτήσεις

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρπενησίου προχωρά στην πρόσληψη δύο ατόμων, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου τετράωρης απασχόλησης

kinigos3333333

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012 και υποβάλλονται στα γραφεία του συλλόγου, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, τα τυπικά προσόντα του εκάστοτε υποψήφιου αφορούν στο απολυτήριο ΙΕΚ ή Λυκείου, τη γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα επεξεργασίας κειμένων, υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσιών διαδικτύου, καθώς και την προϋπηρεσία στο αντικείμενο εργασίας.

Για τυχόν περαιτέρω διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους κ.κ. Αθανάσιο Γιαννησιώτη και Κωνσταντίνο Γενιτσαρόπουλο στα τηλέφωνα 6938907651 και 6972027218, αντίστοιχα.

Δημιουργία Τράπεζας Αίματος
Εντωμεταξύ, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρπενησίου έχει δημιουργήσει, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, Τράπεζα Αίματος.

Τα μέλη του συλλόγου απευθύνουν κάλεσμα σε όσους πολίτες επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, επικοινωνώντας είτε με τους κ.κ. Γιαννησιώτη και Γενιτσαρόπουλο, είτε με το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου της πόλης.