Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

ΣΟΚ στο Ευρυτανικό ποδόσφαιρο: Τίτλοι τέλους για τον ΑΠΟΚ. Παίρνουν τα δελτία τους οι παίχτες

Τους τίτλους τέλους μετά από 44 χρόνια έβαλε ο ιστορικότερος σύλλογος της Ευρυτανίας, ΑΠΟΚ "το Βελούχι"!!

apok-

Ομάδα κόσμημα ο ΑΠΟΚ της φετινής σεζόν (2011-12)


Μετά τη σημερινή επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Δ.Σ. της ομάδας, παρουσία μόλις 7 ατόμων και αφού δεν εμφανίστηκε κανένας ενδιαφερόμενος για να αναλάβει την Προεδρία του Βελουχίου αποφασίστηκε η ομάδα να μην κατεβεί την επόμενη χρονιά στην Α΄ ΕΠΣ Νομού Ευρυτανίας...!! {div float:right}{module Google (Τετράγωνο 300χ250 κειμενο)}{/div}

Αυτό έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα αυτιά των Ευρυτάνων, οι οποίοι βλέπουν την ομάδα που φέτος την απάρτιζαν αποκλειστικά παιδιά του Νομού να διαλύεται μη μπορώντας να συστήσει νέο σώμα!!

Όπως φαίνεται η απόφαση του τέως Προέδρου Νίκου Γκορόγια να αποχωρήσει κυρίως για οικογενειακούς λόγους ήταν ανυπέρβλητο εμπόδιο, με αποτέλεσμα το Ευρυτανικό ποδόσφαιρο να δέχεται ένα σοβαρότατο πλήγμα.

Μάλιστα παρά το κάλεσμα προς τους παλαιμάχους της ομάδας ο κ. Γκορόγιας ήταν ο μόνος από τους "παλιούς" που έδειξε πως πονάει πραγματικά την ομάδα. Οι υπόλοιποι ας προβληματιστούν με την απαράδεκτη και χαρακτηριστική αδιαφορία τους. Στην τελευταία συνεδρίαση της ομάδας παρευρέθησαν μεταξύ άλλων και οι: Νίκος Γκορόγιας, Βασίλης Κρίντας, Γιάννης Ζαραβέλης, Γιώργος Νικολακόπουλος, Ηλίας Παππάς, Βασίλης Τσουκαλάς, Τάκης Κατσακιώρης και Ανδρέας Κατσακιώρης.

Πλέον οι παίχτες μπορούν να πάρουν τα δελτία τους και είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν με όποια ομάδα επιθυμούν. 

Εντός των ημερών είναι να κατατεθεί στο Πρωτοδικείο η διάλυση της ομάδας!


gorogias
Ο πρώην Πρόεδρος του ΑΠΟΚ Νίκος Γκορόγιας

 

AAAAAAAAAAPOK-LOGO