Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Τελείωσαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ποδηλατοδρομίας στο Καρπενήσι με τερματισμό στην πλατεία (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ποδηλασίας της Ομοσπονδίας, που διεξήχθησαν το τριήμερο 13-15 Ιουλίου 2012 στο Καρπενήσι. Χορηγός Επικοινωνίας ήταν και τα "Ευρυτανικά Νέα" και το evrytanika.gr

Για κλάσμα του δευτερολέπτου, τερμάτισε πρωτος ο Δοξαράς Ευάγγελος (δεξιά) του Π.Γ.Σ.ΛΑΡΙΣΑΣ.


{module Google διαφημίσεων κειμένου, 468x60}

Σήμερα Κυριακή 15/07/2012 έγινε ο Αγώνας Δρόμου Αντοχής Εφήβων που ξεκίνησε το πρωί στις 09.00 και τερματίστηκε στις 12:30 στην Κεντρική πλατεία.

Οι αθλητές που συμμετείχαν -ξεκίνησαν 42 αλλά τερμάτισαν 37- διήνυσαν μια διαδρομή 120 χιλιομέτρων!, ξεκινώντας από το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, περνώντας μέσα από το τούνελ, ανεβαίνοντας τις στροφές της ράχης και επιστρέφοντας από την παλιά Εθνική Καρπενησίου - Λαμίας.

Την διαδρομή αυτή την έκαναν πάνω από 15 φορές!

Οι τρείς πρωτοι

Πρωταθλητής Ελλάδας 2012 αναδείχτηκε ο Δοξαράς Ευάγγελος του Π.Γ.Σ.ΛΑΡΙΣΑΣ.

Δεύτερος και τρίτος τερμάτισαν οι Χαιρετάκης Βασίλειος και Φαραντάκης Στυλιανός αντίστοιχα του Ο.Α. ΣΟΥΔΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

Στις 12:45 έγινε η απονομή των Επάθλων. Την φανέλα του Πρωταθλητή Ελλάδας και το μετάλλιο στον νικητή απένειμε ο αντιδήμαρχος Καρπενησίου κ. Νικός Σουλιώτης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ


Ποινές

Ωστόσο δεν έλειψαν σύμφωνα με την επιτροπή και τα παρατράγουδα στον αγώνα με αποτέλεσμα η επιτροπή να αναγκαστεί να εκδώσει τις παρακάτω ποινές:

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 500 Ευρώ Ο.Α. ΣΟΥΔΑΣ. βάσει των κανονισμών  άρθρο 12.1.004 , για απαράδεκτη συμπεριφορά στον τερματισμό προς την αγωνόδικο επιτροπή 

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 50 Ευρώ Ο.Α. ΣΟΥΔΑΣ. για παράβαση των κανονισμών που αφορούν στην κίνηση ενός οχήματος στον αγώνα άρθρο 12.1.024 παρ. 22 

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100 Ευρώ Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ανεφοδιασμός όχι σύμφωνα με κανονισμούς άρθρο 12.1. 024 παρ. 21.1.

 

Ανακοίνωση του δήμου

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Καρπενησίου αναφέρει:

Με επιτυχία, έλαβε χώρα, από τις 13 έως και τις 15 Ιουλίου 2012, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Εφήβων-Νεανίδων- Παίδων- Κορασίδων στο Καρπενήσι. Το πρωτάθλημα που τελούσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Καρπενησίου.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, συμμετείχαν στα αγωνίσματα συνολικά 140 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Κοινή διαπίστωση τόσο από το Δήμο Καρπενησίου όσο και από την Ομοσπονδία είναι ότι το Καρπενήσι προσφέρεται και για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος MountainBike, το οποίο και θα προγραμματιστεί για το 2013.

Από την πλευρά του, ο Δήμος Καρπενησίου θα ήθελε να ευχαριστήσει την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας για την επιλογή του Καρπενησίου, ως τόπο διεξαγωγής των αγώνων. 

Τους εργαζόμενους της Μαθητικής Εστίας και τους υπαλλήλους του Δήμου που συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Την Ελληνική Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και το Νοσοκομείο που δημιούργησαν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ασφαλείας.

Και τέλος τους χορηγούς επικοινωνίας του Πρωταθλήματος αλλά και όλα τα τοπικά ΜΜΕ που προέβαλαν το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός.