Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Επαναλειτουργία δρομολογίων του ΚΤΕΛ

Στην επαναλειτουργία τεσσάρων δρομολογίων προχωρά το ΚΤΕΛ νομού Ευρυτανίας

ktel 489

Να θυμίσουμε πως το ΚΤΕΛ του νομού μας είχε προβεί στην περικοπή δρομολογίων από πέρυσι τον Μάρτιο, λόγω της κακής οικονομικής του κατάστασης.

Η μείωση της επιβατικής κίνησης είχε ως αποτέλεσμα τα έσοδα να μην είναι ικανά να καλύψουν τα καύσιμα, καθώς και τις διάφορες φθορές των οχημάτων, όπως και τα λειτουργικά έξοδα της εταιρείας.

Ωστόσο, με νεότερη απόφασή της, η εταιρία αποφάσισε την προσωρινή επαναλειτουργία ορισμένων δρομολογίων, από και προς την Αθήνα, την καλοκαιρινή περίοδο που παρατηρείται η μεγαλύτερη κίνηση τουριστών.

Ειδικότερα, από τις 30 Ιουλίου 2012 μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου 2012 θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή το δρομολόγιο των 12:00 το μεσημέρι από Καρπενήσι για Αθήνα, όπως και των 6:00 το απόγευμα από Αθήνα, επομένως και των 9:00 το βράδυ από Λαμία για Καρπενήσι.

Ακόμη, το επιβατικό κοινό θα έχει την ευκαιρία, επίσης από τις 30 Ιουλίου 2012 μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου 2012, να εκμεταλλεύεται το δρομολόγιο που θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή στις 5:00 το πρωί από Καρπενήσι για Λαμία, όπως και των 6:50 από Λαμία για Καρπενήσι. Ωστόσο, σημειώνεται πως για το συγκεκριμένο δρομολόγιο το κοινό οφείλει να επικοινωνεί πρώτα με το ΚΤΕΛ.

Για τυχόν περαιτέρω διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 22370-80013.