Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019

ev media-logo

Marietta Fafouti & Band

Το 2010 κέρδισε κοινό και κριτικούς με τον πηγαίο αυθορμητισμό της και τον ποπ ρομαντισμό του ντεμπούτου album της, «Try A Little Romance»

marieta fafouti

Ενάμιση χρόνο μετά, η Μαριέττα Φαφούτη επέστρεψε δριμύτερη με το πολυαναμενόμενο δεύτερο album της, που έχει τίτλο «Homemade Joy». Με σύμμαχο ένα ξόρκι από το νέο της δίσκο, κατέκλυσε τα ραδιόφωνα με το νέο της single «Kookoobadi», το οποίο διαδέχτηκε επάξια το «Don’t stop». Τι έμεινε λοιπόν; Να διαδώσει μαζί με τη μπάντα της το μυστικό της «Σπιτικής Xαράς» μέσα από ένα δροσερό, φρέσκο και ελπιδοφόρο καλοκαιρινό tour!

Το μικρό κορίτσι που είχαμε συναντήσει στο πρώτο album έχει γίνει πια γυναίκα και χορεύει από disco και soul μέχρι μουσικές που θα μπορούσαν να έχουν βγει από γουέστερν. Πάνω απ’ όλα όμως χορεύει ποπ όπως τη νιώθει στην καρδιά της και αφήνοντας πάντα να διαφαίνεται η αδυναμία της στα μιούζικαλ και τις μουσικές των ‘60s και ‘70s. Στις καλοκαιρινές συναυλίες, η Μαριέττα και η μπάντα της θα μοιράζονται με το κοινό όχι μόνο τραγούδια και από τους δύο δίσκους της, αλλά και αγαπημένες διασκευές. Σε πείσμα της γενικής μαυρίλας και κατήφειας των ημερών παραδίδουν απλά μαθήματα αισιοδοξίας. Η συνταγή είναι απλή: ήλιος, καλοκαίρι, αγαπημένα πρόσωπα και μουσική!

Τετάρτη 1 Αυγούστου
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης

www.mariettafafouti.com

www.inner-ear.gr

Προπώληση 10 ευρώ, πόρτα 15 ευρώ

Seven πλ. Λαού

Τηλ. 22310-66320