Κυριακή, 19 Μαΐου 2019

ev media-logo

Δήμος Καρπενησίου: 50.000 ευρώ για μονοπάτια

Τις 100.000 ευρώ αγγίζουν οι προμήθειες και τα έργα που ανατέθηκαν από τον δήμο Καρπενησίου και αφορούν στην προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού, τη σήμανση μονοπατιών, δύο έργα στη Σαρκίνη και την κατασκευή δεξαμενής στο Στεφάνι.

monopati11

Ειδικότερα:

Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού
Την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012 και ώρα 9.00 το πρωί, συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Καρπενησίου, κατά την οποία έγινε και η αξιολόγηση των προσφορών για την «προμήθεια λαμπτήρων και λοιπού ηλεκτρολογικού υλικού», για την κάλυψη των αναγκών του δήμου.
Στον διαγωνισμό συμμετείχαν δύο προμηθευτές, ωστόσο ανάδοχος αναδείχθηκε ο Αθανάσιος Μπακατσιάς, εταιρεία ηλεκτρικών ειδών, ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και επισκευών οικιακών συσκευών με έδρα το Καρπενήσι, έναντι ποσού 38.415,24 ευρώ με Φ.Π.Α. 23%.

Σήμανση μονοπατιών
Εντωμεταξύ, κατά τη συνεδρίαση της 10ης Αυγούστου, ανακηρύχθηκε και ο ανάδοχος για την «Συντήρηση και σήμανση δικτύου παραδοσιακών και αλπικών μονοπατιών στον δήμο Καρπενησίου», προϋπολογισμού 50.000 ευρώ.
Στη διαδικασία συμμετείχαν δύο διαγωνιζόμενοι, ωστόσο ο ένας απορρίφθηκε από την επιτροπή.

Έτσι, ανάδοχος αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Γρανίτσας, ο οποίος προσέφερε έκπτωση της τάξης του 2%.
Τέλος, να αναφέρουμε πως το μέλος της Οικονομικής Επιτροπής κ. Ευάγγελος Καρφής δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει το θέμα και να γίνει επανάληψη της δημοπρασίας, ενώ ο κ. Λεωνίδας Παπαδόπουλος δήλωσε «παρών». {div float:right}{module Google (Τετράγωνο 300χ250 κειμενο)}{/div}

5.000 ευρώ για έργα στη Σαρκίνη
Δύο νέα έργα, συνολικού προϋπολογισμού 5.000 ευρώ, στην Τοπική Κοινότητα Σαρκίνης ανέλαβε να εκτελέσει ο κ. Παναγιώτης Γκρίζης.
Πρόκειται για τις εργασίες για την «Προστασία γέφυρας Τ.Κ. Σαρκίνης Δ.Ε. Προυσού», ύψους 2.000 ευρώ και τη «Διάνοιξη δρόμου στην Τ.Κ. Σαρκίνης», ποσού 3.000 ευρώ.

Κατασκευή δεξαμενής
Με το ποσό των 7.000 ευρώ θα γίνει η κατασκευή δεξαμενής ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Στεφανίου του δήμου Καρπενησίου.

Το σχετικό συμφωνητικό υπογράφηκε μεταξύ του δημάρχου κ. Κώστα Μπακογιάννη και του αναδόχου κ. Παναγιώτη Τάσιου την Τρίτη 14 Αυγούστου 2012.