Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019

ev media-logo

Φιλική αναμέτρηση για τον Άρη Αλεξόπουλο

Φιλικός αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων του ΑΠΟΚ και ομάδας Διαιτητών της ΕΠΣ Ευρυτανίας θα διεξαχθή το Σάββατο 25 Αυγούστου.

EISITHRIO


Το παιχνίδι θα διεξαχθή στις 19.00 και τα έσοδα θα αποτελέσουν βοήθεια-στήριξη στον πρώην διαιτητή και αγαπητό στους Ευρυτάνες Άρη Αλεξόπουλο. Η τιμή έχει οριστεί μόλις στα δυο ευρώ και είναι συμβολική. Ο νεαρός πρώην διαιτητής στις 13 Αυγούστου 2008 έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος στις 4.30 τα ξημερώματα στην περιοχή του Κολυμβητηρίου Καρπενησίου. Ο οδηγός του ΙΧ του οποίου ήταν συνοδηγός, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και "εισέβαλε" στο συνεργείο του κ. Ντίνου Πρίμπα. Η σύγκρουση ήταν έντονη με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να παραμορφωθεί, ενώ οι λαμαρίνες από τα τοιχώματα της εξόδου του συνεργείου σφηνώθηκαν σε διάφορα μέρη του οχήματος. Πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η υπερβολική καθυστέρηση (περίπου 45 λεπτά) επέμβαση του ασθενοφόρου.
Ο 24χρονος σήμερα Άρης, που έχει υποβληθεί σε αλλεπάλληλες θεραπείες δεν μπορεί να μιλήσει, αλλά έχει επαφή με τους γύρω του και φυσικά με την οικογένειά του, η οποία δε λείπει στιγμή από το πλευρό του.

Ο αγώνας (που γίνεται με πρωτοβουλάι των διαιτητών ΕΠΣ Ευρυτανίας) μεταξύ των δυο ομάδων διαξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά. Τα έσοδα του περσινού αγώνα διατέθηκαν στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία Δήμου Καρπενησίου.