Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019

ev media-logo

Ένοπλη ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένων στην Μακρακώμη. Οι 3 δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση

Αναζητούνται τρείς  δράστες για ένοπλη ληστεία σε οικία στη Μακρακώμη Φθιώτιδας.

astyn-456456
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, εκ των οποίων δύο άνδρες και μία γυναίκα, για ένοπλη ληστεία χθες, (4-9-2012),το βράδυ, σε βάρος ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στην οικία του, στη Μακρακώμη Φθιώτιδας.

Ειδικότερα, χθες και περί ώρα 23:30΄, οι δύο άνδρες χωρίς να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μαζί με την γυναίκα που είχε καλυμμένο το πρόσωπό της με μαντήλι, εισήλθαν στην οικία του 78χρονου ιδιοκτήτη όπου βρισκόταν μαζί με την 76χρονη σύζυγό του.

Στη συνέχεια με την απειλή όπλου (πιστόλι) τους ακινητοποίησαν, ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους της οικίας, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των (550) ευρώ καθώς και δύο ρολόγια χειρός γυναικεία,ένα χρυσό σταυρό και δύο βιβλιάρια καταθέσεων τραπεζών.

Οι τρεις δράστες πριν αποχωρήσουν, έδεσαν με ταινία  τα χέρια από  το ηλικιωμένο ζευγάρι και   διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι παθόντες σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν να απεγκλωβιστούν και να ενημερώσουν την Αστυνομία.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, ενεργούν μέχρι αυτήν την ώρα εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.