Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020

ev media-logo

ΔΑΣΑΡΧΕΙΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ. Δέχονται αιτήσεις για κοπή Χριστουγεννιάτικων δέντρων

Μέχρι τις 15 Οκτώβρη θα δέχεται το δασαρχείο Φουρνάς αιτήσεις για κοπή χριστουγεννιάτικων δέντρων ελάτης για το έτος 2012, από ιδιοκτήτες τεμαχίων που εμπίπτουν σε περιπτώσεις όπως οι εξής:

elatodasos

από τεχνητές φυτείες που δημιουργήθηκαν ειδικά για τον συγκεκριμένο σκοπό, από ιδιόκτητα καστανοπερίβολα και καστανοτεμάχια που έχουν παραχωρηθεί με σκοπό τον εμβολιασμό και την εξημέρωση άγριων καστανιών, από ιδιόκτητους αγρούς δενδροκομικής καλλιέργειας που βρίσκονται στη φυτοδιάπλαση της ελάτης, από ιδιόκτητους δασωμένους αγρούς, καθώς και από δασωθέντες αγρούς των οποίων οι τίτλοι ιδιοκτησίας ανάγονται πριν από την 23η Φεβρουαρίου 1946 και έχουν μεταγραφεί.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Δασαρχείο Φουρνάς, στο τηλ. 2237051233.

Δασαρχείο Καρπενησίου
Δημοπρατεί έναν
 τόνο καυσόξυλα
Εντωμεταξύ, στην δημοπρασία εκποίησης καυσοξύλων ελάτης που προέρχονται από κατάσχεση σε ιδιώτη στο δάσος του Κρικέλου προχωρά ο δασάρχης Καρπενησίου κ. Ιωάννης Φάκας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Δασαρχείο Καρπενησίου θα πραγματοποιήσει πλειοδοτική δημοπρασία για διάθεση 1000 κιλών  καυσόξυλων ελάτης, στις 5 Οκτωβρίου από τις 10.00 το πρωί έως τις 12.00 το βράδυ, στα γραφεία της υπηρεσίας, με ελάχιστο όριο προσφοράς τα 70 ευρώ.