Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Μήνυμα αγάπης κι ανθρωπιάς. Φιλανθρωπικό μπαζάρ στο Καρπενήσι από τον "Συν στον Άνθρωπο"

Για 11η συνεχή χρονιά, ο σύλλογος «Συν στον Άνθρωπο» πραγματοποίησε στο Καρπενήσι τριήμερο φιλανθρωπικό παζάρι, με στόχο την ενίσχυση των συμπολιτών μας εκείνων που -ειδικά στη σημερινή εποχή ανέχειας- χρειάζονται την υποστήριξη και τη συμπαράστασή μας.

syn-ston-anthropo-pazari-bazaar

Γλυκά και χριστουγεννιάτικα είδη περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, το μπαζάρ που διοργάνωσε ο σύλλογος “Συν στον Άνθρωπο” στο Καρπενήσι


Αυλαία την Παρασκευή

Τα εγκαίνια της φιλανθρωπικής αγοράς έγιναν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 30 Νοεμβρίου, στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου ΕΛΒΕΤΙΑ, στο κέντρο του Καρπενησίου.

Το κοινό που επισκέφθηκε το παζάρι είχε τη δυνατότητα να αγοράσει σε προσιτές τιμές χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά αντικείμενα, γλυκά, παιδικά βιβλία και ρούχα, παιχνίδια κα, προσφέροντας κατ’ αυτόν τον τρόπο μια -μικρή έστω- βοήθεια, λίγες ημέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, σε άπορες οικογένειες που ζουν στην Ευρυτανία. Οι πύλες του φιλανθρωπικού μπαζάρ έκλεισαν την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου.

Τι δήλωσε η πρόεδρος του συλλόγου

Για το φιλανθρωπικό παζάρι, «…μια εκδήλωση-θεσμός πλέον για το Καρπενήσι και την Ευρυτανία», μίλησε η πρόεδρος του συλλόγου «Συν στον άνθρωπο» κα Μαίρη Καλλιάνη, σε δηλώσεις της στα «Ευρυτανικά Νέα». {div float:right}{module Google (Τετράγωνο 300χ250 κειμενο)}{/div}

«Με τα χρήματα που συγκεντρώνουμε, μαζί με τις συνδρομές των μελών, αγοράζουμε τρόφιμα, τα οποία δίνουμε σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, στο Καρπενήσι και -κυρίως- στα χωριά του νομού μας.

Συνεργαζόμαστε με όλους τους φορείς της πόλης, όπως η Πρόνοια, η οποία μας ενημερώνει για τις άπορες οικογένειες, ο δήμος, η Εκκλησία, καθώς και το Νοσοκομείο Καρπενησίου», τόνισε η κα Καλλιάνη, εκφράζοντας παράλληλα τις θερμές ευχαριστίες της προς «…όλους όσοι συνέβαλαν στη φετινή εκδήλωση, καθώς και στα καταστήματα εκείνα της πόλης του Καρπενησίου που στήριξαν την προσπάθεια, προσφέροντας διάφορα αντικείμενα».