Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019

ev media-logo

Πρώτη συμμετοχή στη Super League για τον Δημήτρη Ρούσση

Την πρώτη του συμμετοχή στη Super League πραγματοποίησε ο Ευρυτάνας Δημήτρης Ρούσσης στο παιχνίδι της 13η αγωνιστικής Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης (1/12).

ROUSSIS D
Μάλιστα, ο -επίσης Ευρυτάνας- προπονητής του Σάκης Τσιώλης όχι μόνο του έδωσε χρόνο συμμετοχής, αλλά τον συμπεριέλαβε στο αρχικό σχήμα, όπου παρέμεινε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Ευρυτάνας αμυντικός του Αστέρα μίλησε στο “flash interview” και από την πλευρά του δήλωσε: «Πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα το ντεμπούτο μου. Να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για αυτό. Δουλεύω καιρό και πιστεύω πώς άξιζα μία ευκαιρία και ήρθε η ώρα με βάση τις ελλείψεις που είχαμε. Πιστεύω να δικαίωσα τον προπονητή.
Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αφού μείναμε και με δέκα ποδοσφαιριστές. Παλέψανε όλα τα παιδιά. Φάγαμε ένα γκολ –χωρίς ευκαιρία- από μία στημένη φάση.
Μετά το γκολ, είχαμε την κατοχή σε όλο το παιχνίδι, αλλά μόλις μείναμε με δέκα παίκτες ανέβηκε λίγο η Ξάνθη. Βάλαμε το γκολ και είμαστε ευχαριστημένοι. Είχαμε την κατοχή σε όλο το παιχνίδι, απλά δεν μας έβγαιναν οι φάσεις. Πολύ σημαντικός ο βαθμός που πήραμε, αφού παίζαμε με δέκα ποδοσφαιριστές και ξέραμε πώς ήταν δύσκολο παιχνίδι, καθώς η Ξάνθη ήθελε τη νίκη οπωσδήποτε».