Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019

ev media-logo

Ήττα για τις ομάδες Παίδων και Νέων Ευρυτανίας

Την ήττα με 1-5 γνώρισε η Μικτή Παίδων Ευρυτανίας από την αντίστοιχη της Βοιωτίας, ενώ με 1-0 ηττήθηκε οι Νέοι. Εμπειρίες κερδίζουν οι Παίδες, ιδαίτερα μαχητικοί έδειξαν οι Νέοι.

PAIDE

Παίδες: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Βοιωτίας 1-5
Χωρίς αγωνιστικές παραστάσεις η Ευρυτανική ομάδα υπέκυψε στην ανωτερότητα των  Βοιωτών, όπως μαρτυρά και το τελικό 1-5. Παρά την καταρακτώδη βροχή που έπεφτε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι μετουσιώσαν σε γκολ 5 από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, ενώ οι Ευρυτάνες κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της τιμής, διαμορφώνοντας το τελικό 1-5.
PAIDE-1
Ευρυτανία (Δ. Αντωνίου): Φεγγούλης, Τσούκας (52΄ Καραμπάς), Ρεσίτης, Φύκας, Κ. Χρυσαφόπουλος, Μυρισιώτης, Τσίγκας (49΄ Μπακατσιάς), Μπίκας  (41΄ Λαθύρης), Λιάγκας, Χ. Χρυσαφόπουλος, Νταβαρίνος
Βοιωτία (Χρ. Σκαλτσάς – Κ. Ζαγαρίτης): Κωνσταντίνου, Χουσιάδας, Καλομοίρης, Βασιλείου, Αναδιώτης, Μερεντίτης, Κακοτρίχης (56΄ Στυλιανού), Νίκας, Αλμπάνης (52΄ Παντίσκας), Τζάκας, Λεοντίου (52΄ Σταματέλος)
PAIDE-3 
* Διαιτητής του αγώνα: Γιάννης Σοσώνης. Βοηθοί: Γιάννης Μπλούνας-Στέλιος Καραγιάννης (Φθιώτιδα)
* Τα γκολ του αγώνα: (23΄) 0-1 Αλμπάνης, (33΄) 0-2 Τζάκας, (46΄) 0-3 Αλμπάνης, (49΄) 0-4 Καλομοίρης, (60΄) Νίκας, (70΄) 1-5 Φύκας. * Δοκάρι: (73΄) Τζάκας. * Διακριθέντες: Λαθύρης, Λιάγκας-Αλμπάνης, Τζάκας,  Μερεντίνης.
PAIDE-2 
 
Νέοι: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Βοιώτιας
Οι “Νέοι” Ευρυτάνες πάλεψαν σαν ίσο προς ίσο τους… ομολόγους τους της Βοιωτίας, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως δεν κινδύνεψαν καθόλου στο πρώτο μέρος. 
Στην επανάληψη, όμως η κούραση και η ποιοτική ανωτερότητα των φιλοξενούμενων ήταν εμφανείς και έτσι με ένα γκολ στο 68ο λεπτό, πήραν τη νίκη, αρχίζοντας με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση.
NEOI 
Ευρυτανία (Γ.  Χρυσαφόπουλος): Γιόγιος, Γιαννόπουλος, Σιταράς(73΄ Πλεξίδας), Αντωνίου, Ζαχαρόπουλος, Τσάκνης(80΄ Φούκας), Καρατσίκης(73΄ Στόκας), Κοτρώνης, Χρυσαφόπουλος, Αθανασόπουλος, Γενιτσαρόπουλος Π.
Βοιωτία (Β. Λέντας - Β.  Πούλος): Καρανάσος, Παπαναστασίου, Κούτης, Ντελής, Δάβρης, Βαρθαλάμης, Τόλιας, Σπηλιώτης (88΄ Νάσης), Μ. Σκουρτανιώτης (75΄ Καρδαράς), Αποστολόπουλος, Σύρμος (42΄Σπάρος)
NEOI-1 
* Διαιτητής του αγώνα: Γιάννης Μπλούνας. Βοηθοί: Γιάννης Σοσώνης -Στέλιος Καραγιάννης (Φθιώτιδα)
 * Το γκολ του αγώνα: (68΄) 0-1 Τόλιας. * Διακριθέντες: Τσάκνης, Γιόγιος, Αντωνίου- Τόλιας, Αποστολόπουλος, Ντελής.
NEOI-2 
Επίσης...
* Τους αγώνες παρακολούθησε ο περιφερειακός προπονητής του ομίλου Γιώργος Φαμέλης, μαζί με τον προπονητή της Εθνικής παίδων Θοδωρή Παχατουρίδη.
 * Στις κερκίδες του σταδίου (και) ο προπονητής της ΕΠΣ Φθιώτιδας Τάκης Μπατζελής.
* Με το… αριστερό άρχισε τις υποχρεώσεις του στον πάγκο της ΕΠΣ Νέων ο Γιώργος Χρυσαφόπουλος.
XRYSAFOPOULOS-G
* Πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης η “ψυχή” της Ευρυτανικής Ένωσης Διονύσης Βονόρτας (φωτογραφία κάτω). Τον αγώνα παρακολούθησαν ακόμα ο ταμίας της ΕΠΣΣ Θανάσης Τσατσαράγκος, ο έφορος Κώστας Κατσαδούρος και ο Πρόεδρος Δημήτρης Πεταρούδης, ενώ αντίθετα απουσίαζαν όλα τα άλλα μέλη της Ένωσης.
VONORTASS
* Στο 89΄ σφύριξε το τέλος του αγώνα Νέων ο Μπλούνας, παρά το εύθραστο του 1-0.
* Μόνο με τον Βαγγέλη Πούλη πανηγύρισαν οι Νέοι της Βοιωτίας το γκολ που πέτυχαν!!
NEOI-4
* Για άλλη μια φορά οφείλουμε να τονίσουμε τα θετικά αποτελέσματα που είχε το μέτρο των νέων κάτω των 17 που εφαρμόζεται για μια ακόμα χρονιά στην Α΄ ΕΠΣ Ν. Ευρυτανίας. Τα αποτελέσματα και γενικά η θετική παρουσία δείχνουν του λόγου του αληθές, καθώς καθρέπτης της κάθε Ένωσης είναι οι μικτές ομάδες!! 

Εικόνες από τον αγώνα των Παίδων
PAIDE-6

PAIDE-8

PAIDE-7

PAIDE-4

PAIDE-5

Εικόνες από τον αγώνα των Νέων
NEOI-7

NEOI-4

NEOI-3

NEOI-5

NEOI-9

NEOI-6

NEOI-8

NEOI-10

NEOI-11