Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019

ev media-logo

Τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια για τον Αίολο

Στόχους από την εγχώρια, αλλά και εκτός Νομού, αγορά έχει εντοπίστει ο Αίολος που αγωνίζεται στη Δ΄ Εθνική.

XRUSIKOS-
Αν και οι ελπίδες του Αίολου είναι μηδαμινές, αυτό δε στερεί από την ομάδα το δικαίωμα να παλέψει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια και να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια και το κεφάλι ψηλά. 
Με αυτό το σκεπτικό η Διοίκηση της ομάδας κινείται στο μεταγραφικό παζάρι αναζητώντας παίχτες που θα δυναμώσουν το υπάρχον ρόστερ. Κρούση έχει γίνει προς τον Δημήτρα Τύμπα της Κρέντης και τον Κώστα Καλύβα των Αγράφων. 

Δημήτρης Τύμπας
O Τύμπας δε θέλει να μείνει στην Κρέντη, όμως οι διοικούντες της ομάδας δεν του επέτρεψαν να φύγει και δεν τον παραχωρούν, καθώς στοχεύουν στην κατάκτηση πρωταθλήματος και κυπέλλου. 
 
Κώστας Καλύβας
Ο Καλύβας τόνισε πως δε θα είχε πρόβλημα να παίξει στον Αίολο, όμως η ομάδα του είναι κάθετα αντίθετη.
 Μάλιστα, τα Άγραφα, σε συμβούλιο που πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα αποφάσισαν να μην παραχωρηθεί κανένας παίχτης, αλλά και ούτε να αποκτηθεί κάποιος!! 
 
“Πέφτει” βόμβα;
“Βόμβα μεγατόνων” έχει στα σκαριά ο Αίολος, η οποία αν “σκάσει” θα ταράξει τα νερά, αλλά και τις σχέσεις με άλλη ομάδα του Νομού. Πλέον, έχει γίνει γνωστό πως ο ποδοσφαιριστής αυτός είναι ο Δημήτρης Κουρλός του ΑΠΟΚ. Ο ίδιος για οικονομικούς λόγους έχει συμφωνήσει με τον Αίολο, όμως η ομάδα του είναι ΚΑΘΕΤΑ αντίθετα και προτίθεται να του επιτρέψει ούτε για αστείο να πάρει μεταγραφή στην ομάδα του Προφήτη Ηλία.
KOURLOS-11 
Επίσης, έχει συμφωνήσει με νεαρό πολύ καλό μέσο από την Α΄ ΕΠΣΝΕ, ενώ η Διοίκηση είναι σε συζητήσεις με δυο νεαρούς επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές εκ των οποίων ο ένας είχε δοκιμαστεί το Καλοκαίρι από τον Αστέρα Τρίπολης, του Ευρυτάνα Σάκη Τσιώλη.
 
* Υπάρχουν ακόμα κάποιοι ποδοσφαιριστές τους οποίους έχει προσεγγίσει η Διοίκηση της ομάδας, οι οποίοι βρίσκονται ψηλά στη μεταγραφική λίστα και άλλων” μεγάλων ομάδων της Ευρυτανίας.