Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019

ev media-logo

Μάνατζερ “μαϊμού” εξαπατούσε ποδοσφαιριστές

Σύμφωνα με το zougla.gr ,  την ελπίδα, τη φιλοδοξία και το όνειρο νεαρών αθλητών να ασχοληθούν επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο και να διακριθούν στον χώρο του φέρεται να εκμεταλλεύεται ένας -κατά δήλωσή του- παλαίμαχος παίχτης του Παναθηναϊκού ονόματι Νίκος Τρέντος.

TRENTOS-1
Φωτογραφία: scouter.gr
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παλαίμαχος παίχτης του Παναθηναϊκού αυτοπαρουσιάστηκε στα επίδοξα «θύματά» του (αρχικά μέλη μεγάλης Ακαδημίας της Λαμίας) ως σκάτουερ και έναντι αμοιβής τους τάζει συμμετοχές σε διεθνή τουρνουά ποδοσφαίρου στην Ολλανδία έναντι 150 ευρώ το άτομο προκειμένου να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να διακριθούν.
 
Όταν οι επικεφαλής της ακαδημίας ζήτησαν να ενημερωθούν σχετικά, εκείνος απάντησε πως δεν υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα, καθώς αυτό θα διαμορφωθεί κατά την άφιξή τους στην Ολλανδία.
Εκεί άρχισαν να ψυλλιαζόμαστε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Έβαλαν ανθρώπους του Ολυμπιακού Πειραιώς, που συνεργάζονται, να ρωτήσουν και πληροφορηθήκανε ότι δεν είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης. Τελευταία στιγμή την γλίτωσαν οι άνθρωποι της Ακαδημίας.
 
«Στόχος του εν λόγω ανθρώπου είναι να κερδοσκοπήσει σε βάρος των γονιών των παιδιών που φιλοδοξούν να παίξουν ποδόσφαιρο έχοντας ως «καύσιμο» την ελπίδα. Πλησιάζει κυρίως προπονητές και προέδρους ομάδων μικρού βεληνεκούς και τους υπόσχεται ότι θα τους στείλει σε διεθνή τουρνουά. Μια άλλη ομάδα έδωσε περίπου 50.000 ευρώ με την ελπίδα ότι θα συμμετέχει σε ευρωπαϊκό τουρνουά. Έχει εξαπατήσει ομάδες της Χαλκιδικής, της Σάμου, της Λαμίας, της Κέρκυρας, του Βόλου, της Καρδίτσας και άλλες», σχολιάζει η δημοσιογραφος Δώρα  Ιωακειμίδου, που γνωρίζει σε βάθος το θέμα.