Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Σε Γενική Συνέλευση οι κυνηγοί του νομού. Εκλογές τον Μάιο στον Κυνηγετικό σύλλογο Καρπενησίου

Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσουν και οι δύο Κυνηγετικοί Σύλλογοι του νομού Ευρυτανίας. Πιο αναλυτικά:

kynigoi-skilia

Εκλογές & συνέλευση για τους κυνηγούς του Καρπενησίου

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρπενησίου πραγματοποιεί εκλογοαπολογιστική συνέλευση την Κυριακή 12 Μαΐου 2013, η οποία σε περίπτωση μη απαρτίας θα γίνει την Κυριακή 19 Μαΐου.

Τα μέλη, τα οποία θεώρησαν την άδεια κυνηγίου τους για την περίοδο 2012-2013 και πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει το καταστατικό του Συλλόγου (που θα διαπιστωθεί την ώρα υποβολής της αιτήσεώς τους) και επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο είτε για την Εξελεγκτική Επιτροπή μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από σήμερα, Τετάρτη 10 Απριλίου, έως και την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τη 1:00 το μεσημέρι, στα γραφεία του Συλλόγου.

Ετήσια Γενική Συνέλευση για τη Δυτική Ευρυτανία

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Δυτικής Ευρυτανίας.

Κατά τη συνέλευση θα γίνει ενημέρωση για το πρόβλημα της λύσσας, ενώ θα γίνει απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου, έγκριση του απολογισμού 2012 και του προϋπολογισμού 2013, έγκριση της πρόσθετης εισφοράς υπέρ Δ’ Κ.Ο.Σ.Ε., καθώς επίσης και έγκριση δαπάνης καθαρισμού υπαρχόντων μονοπατιών και κατασκευή στεγάστρου στη Βίνιανη. Τέλος θα συζητηθούν οι εκθέσεις της Ελεγκτικής Επιτροπής Ελέγχου Δ’ Κ.Ο.Σ.Ε. και του Δασαρχείου Καρπενησίου, όπως επίσης και διάφορες ανακοινώσεις και λοιπά απρόβλεπτα θέματα.

Να αναφέρουμε πως τα μέλη που θα παραστούν στη συνέλευση -η οποία θα γίνει στις 11.00 το πρωί, στα γραφεία του Συλλόγου στη Γρανίτσα- θα πρέπει να φέρουν μαζί τους θεωρημένη την άδεια κυνηγίου τους για την περίοδο 2012-2013.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση μη απαρτίας (που είναι και το πιθανότερο) η Γ.Σ. θα λάβει χώρα την Κυριακή 28 Απριλίου (στον ίδιο χώρο την ίδια ώρα) με τα ίδια θέματα, ενώ θα θεωρηθεί απαρτία με όσα μέλη κι αν παραστούν.