Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Επιθετική απάντηση Τάτση κατά της Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκηση κα. Γερακούδη για την απόφαση της 4μηνης αργίας εις βάρος του. Καταγγέλλει πολιτικές σκοπιμότητες και προειδοποιεί για προσφυγή στην δικαιοσύνη

Με την απόφαση ΕΜΠ. 26/24-5-2013, ο δήμαρχος Αγράφων κ. Δημήτρης Τάτσης τέθηκε σε 4μηνη αργία μετά την παραπομπή του στο πειθαρχικό συμβούλιο αιρετών της αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, για το πειθαρχικό παράπτωμα της "βαριάς παράβαση καθήκοντος με δόλο" της οποίας ο ίδιο έλαβε γνώση χθες Τρίτη 28 Μαΐου 2013.

tatsis-22323

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΑΤΣΗ

"Δελτίο Τύπου

Δεν μας εκπλήσσει η απόφαση της κας Γερακούδη καθώς πρόκειται για προαναγγελθείσα απόφαση. Μια απόφαση που επιβάλλουν οι κάθε λογής πολιτικάντηδες μανδαρίνοι της, έχοντας στις πλάτες τους την πολιτική απομόνωση του λαού των Αγράφων.

Πρόκειται για υπαγορευμένες αποφάσεις από γνωστά κέντρα, χωρίς νόημα και πρακτική αξία που σε καμία περίπτωση δεν επιδρούν ούτε στην πορεία της δημοτική αρχής ούτε στην επόμενη μέρα του τόπου.

Πρόκειται για μια απόφαση που δεν έχει έδρα το δίκαιο και την νομιμότητα αλλά υποτάσσεται στην αυθαιρεσία και την πολιτική σκοπιμότητα.

Δεν μπορεί με τίποτα η κα Γερακούδη να τιμωρήσει τον λαό των Αγράφων για τις επιλογές του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Δεν μπορεί να τους τιμωρήσει γιατί με εκλέγουν Δήμαρχο. Δυστυχώς για την κα Γερακούδη οι Δήμαρχοι δεν διορίζονται από την ίδια και τους μανδαρίνους της, αλλά εκλέγονται από τον λαό.

Όλα αυτά βέβαια θα τα κρίνει η δικαιοσύνη στην οποία θα προσφύγω και στην οποία θα αποκαλυφθούν οι αυθαιρεσίες.

Μέχρι τότε όμως καλούμε την κα Γερακούδη να σεβαστεί την αυτοτέλεια και την πολιτική αυτονομία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να σταματήσει τις ωμές παρεμβάσεις της.

Σε καμία περίπτωση τα καμώματα και οι απόπειρες για πολιτικά παιχνίδια αν όχι ρουσφέτια από την κα Γερακούδη δεν θα μας στερήσουν το δικαίωμα να είμαστε ωφέλιμοι και αποτελεσματικοί για τον τόπο μας και για του κατοίκους που μας έχουν εκλέξει να τον υπηρετήσουμε.

Εμείς μένουμε όρθιοι και αγωνιζόμαστε για το τόπο και του κατοίκους μας. Τα καμώματά τους δεν έχουν καμία πρακτική αξία.

Πολύ σύντομα η κα Γερακούδη και οι υποβολείς της θα πάρουν τις απαντήσεις που τους αρμόζουν.

Ο Δήμαρχος

Δημήτριος Τάτσης"