Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Μαθήματα ζωής από 11 ήρωες. Δείτε φωτορεπορτάζ από τον αγώνα μπάσκετ με αμαξίδια που έγινε στο Καρπενήσι

Μια σίγουρα ξεχωριστή αθλητική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε χθες (Τετάρτη 29/5) στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρπενησίου· στις 5.00 το απόγευμα ξεκίνησε ο φιλικός αγώνας επίδειξης μπάσκετ με αμαξίδια ανάμεσα στην ομάδα Π.Α.Σ.Κ.Α και τη Μικτή Αθηνών. Πρωταγωνιστές, άνθρωποι πραγματικοί νικητές της ζωής, απέδειξαν περίτρανα ότι με θέληση, επιμονή και ψυχή, κανένα εμπόδιο δεν είναι ανυπέρβλητο.

amaxidia-basket

Ο πρωτόγνωρος για τα ευρυτανικά δεδομένα αγώνας έγινε ύστερα από πρωτοβουλία του Δημοσθένη Αθανασίου (αγωνίστηκε με τα χρώματα της Μικτής Αθηνών), σε συνεργασία με τον δήμο Καρπενησίου.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο, αγκάλιασαν την προσπάθεια και με κάθε ευκαιρία έδιναν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα στους αθλητές, μα ιδιαίτερα στον «δικό» μας Δήμο Αθανασίου.

Για την… ιστορία, το ροζ φύλλο αγώνα πήρε η Π.Α.Σ.Κ.Α, επικρατώντας (ύστερα από 3λεπτη παράταση) της Μικτής με 68-66, αποτέλεσμα ωστόσο που ελάχιστη σημασία έχει…

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ

amaxidia-basket-2

Οι αθλητές της ΠΑΣΚΑ, κατά την παρουσίαση των ομάδων (διαιτητής του αγώνα ο κ. Σταύρος Μόρφης)

amaxidia-basket-3

...και η Μικτή Αθηνών

amaxidia-basket-4

Βροντερό παρών έδωσε το κοινό του Καρπενησίου

amaxidia-basket-5

amaxidia-basket-6

amaxidia-baskett

amaxidia-basket-7

Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημίχρονου απονεμήθηκαν αναμνηστικά βραβεία. Στο στιγμιότυπο, ο δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης. Διακρίνεται ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιώργος Κούζας.

amaxidia-basket-8

Καταχειροκροτήθηκε ο Δήμος Αθανασίου, ιθύνων νους της αξιέπαινης πρωτοβουλίας

amaxidia-basket-10

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑ "ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ, ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ;