Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας. Ξεκίνησαν από 1η Ιουνίου οι εγγραφές σε δημοτικά και νηπιαγωγεία

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγες ημέρες, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαιδευσης Ευρυτανίας ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών ότι κατά το σχολικό έτος 2013-2014 εγγράφονται στην Α΄ τάξη του Δημοτικού οι γεννηθέντες το 2007, ενώ στα Νηπιαγωγεία οι γεννηθέντες το 2008 (νήπια) και 2009 (προνήπια).

2o-dimotiko-sxoleio

Υπενθυμίζεται επίσης ότι η φοίτηση είναι υποχρεωτική για όσα νήπια την 31η Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής συμπληρώνουν ηλικία πέντε (5) ετών.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν κανονικά από 1 μέχρι 21 Ιουνίου του 2013.

Τα δικαιολογητικά

Δικαιολογητικά εγγραφής στο Νηπιαγωγείο: πιστοποιητικό γέννησης, επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας, αποδεικτικό στοιχείο για τη διεύθυνση κατοικίας του μαθητή, δήλωση του γονέα ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση του νηπίου.

Δικαιολογητικά εγγραφής στην Α΄ τάξη του Δημοτικού: πιστοποιητικό γέννησης, επίδειξη βιβλιαρίου υγείας, αποδεικτικό στοιχείο για τη διεύθυνση κατοικίας του μαθητή, πιστοποιητικό οδοντολογικής εξέτασης, πιστοποιητικό καρδιολογικής εξέτασης, πιστοποιητικό οφθαλμολογικής εξέτασης και βεβαίωση παρακολούθησης νηπιαγωγείου.