Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Λάδι χωρίς μεσάζοντες σε Καρπενήσι & Άγραφα. Μέχρι τέλος Ιουνίου οι αιτήσεις. Στα 3,5 ευρώ η τιμή του λίτρου

Ύστερα από τη μεγάλη ανταπόκριση και τα πολλαπλά αιτήματα των δημοτών, οι δήμοι Καρπενησίου και Αγράφων προχωρούν και φέτος στη διάθεση ελαιόλαδου χωρίς μεσάζοντες.

ladi-dianomi

Με σκοπό να ανακουφίσουν -όσο γίνεται- τον οικογενειακό προϋπολογισμό των δημοτών ολόκληρου του νομού, οι δύο δήμοι θα διανέμουν λάδι στην τιμή των 3,5 ευρώ ανά λίτρο.

Πρόκειται για την ίδια ποιότητα εξαιρετικού παρθένου κρητικού ελαιολάδου από τον ίδιο προμηθευτή (Cretan Mountains Σκουλά ΕΠΕ). Το προϊόν θα διανέμεται σε συσκευασίες των 5 λίτρων και θα συνοδεύεται από χημικές αναλύσεις και πιστοποιητικά ISO.

Η παραλαβή του ελαιόλαδου θα γίνει στις αρχές του Ιουλίου και η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο δημοσίευμα.

Στο Καρπενήσι

Στα πλαίσια της δράσης «προϊόντα χωρίς μεσάζοντες», την οποία έχει συμπεριλάβει στο δίκτυο των δομών της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο δήμος Καρπενησίου συμμετέχει για ακόμη μια φορά στη δράση με σκοπό «τη στήριξη των δημοτών και την εξασφάλιση της κοινωνικής συνοχής», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι δημότες που επιθυμούν να προμηθευτούν ελαιόλαδο, οφείλουν να συμπληρώσουν το έντυπο παραγγελίας προκειμένου να ενταχθούν στη λίστα των αγοραστών. Τα έντυπα θα συμπληρώνονται από αύριο, Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 μέχρι τέλος του μήνα, στο Δημαρχείο (παλαιό και νέο), καθώς και τηλεφωνικά στο 22373-50024.

Μετά το πέρας της διανομής, μέρος των εσόδων, αλλά και ελαιόλαδο θα δοθεί ως χορηγία από τον προμηθευτή για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου.

Στα Άγραφα

Όσον αφορά του κατοίκους του δήμου Αγράφων, μπορούν να συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο στα κατά τόπους Δημαρχεία των Δημοτικών Ενοτήτων του δήμου, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες, από την ερχόμενη Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013, μέχρι τέλος Ιουνίου, ενώ μπορούν να καλούν και στα τηλέφωνα 22373 51318-320.