Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

“Βραβείο Νικολάου Τσαμπούλα”: 3.000 ευρώ σε φοιτητή/τρια από την Ευρυτανία θα χορηγήσει το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέχρι 21/6 οι αιτήσεις

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα χορηγήσει για το Πανεπιστημιακό έτος 2012-13, έπαθλο με τίτλο «Βραβείο Νικολάου Τσαμπούλα», μια δωρεά της Ευφροσύνης Φλου-Τσαμπούλα.

ypotrofies-belouxi

Σύμφωνα με την προκήρυξη -η οποία δημοσιεύεται σε σελίδα των Ευρυτανικών Νέων- το έπαθλο ύψους 3.000 ευρώ θα απονεμηθεί σε φοιτητή ή φοιτήτρια με ικανοποιητικό ήθος και επίδοση στα μαθήματα της Ιατρικής Σχολής, κατά προτίμηση, είτε του Τμήματος Οδοντιατρικής, είτε οποιασδήποτε άλλης Σχολής ή Τμήματος αυτού, καταγόμενο/η, κατά σειρά προτίμησης, είτε από το Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας, είτε από την πόλη του Καρπενησίου, είτε από το Μικρό Χωριό, το Βουτύρο, την Ανιάδα, το Νόστιμο, την Καρίτσα, το Δερμάτι, σύμφωνα με τη βούληση της δωρήτριας.

Οι υποψήφιοι μπορούν μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013 να υποβάλλουν την αίτησή τους μαζί με το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, από το οποίο θα προκύπτει η καταγωγή από την πόλη του Καρπενησίου ή τα παραπάνω αναφερόμενα χωριά του νομού Ευρυτανίας, καθώς και το πιστοποιητικό σπουδών με αναλυτική βαθμολογία και Μ.Ο. βαθμολογίας στο Πανεπιστημιακό έτος 2011-12 τουλάχιστον Λίαν Καλώς.

Περαιτέρω διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στα τηλέφωνα 210-3689132-4.