Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020

ev media-logo

Πέτρος Δημητρίου : «Εκπληκτική η προετοιμασία στο Καρπενήσι»

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πανηλειακού στο Καρπενήσι, ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Δημητρίου μίλησε για την προετοιμασία στο Καρπενήσι, αποκομίζοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων.
PANILIA-1 
Ο έλληνας τεχνικός στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι μέχρι τώρα η προετοιμασία δεν «έβγαλε» προβλήματα και κύλησε χωρίς τραυματισμούς, κομμάτι ιδιαίτερα σημαντικό.

Kάνοντας την αναφορά του επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Σίγουρα είμαι πολύ ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας και δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Όλα στην ομάδα λειτουργούν στην εντέλεια, δουλεύουμε σε επαγγελματικά επίπεδα και θεωρώ ότι βάζουμε τις σωστές βάσεις για να ανταπεξέλθουμε σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι αυτός της Football League. Θα μπορούσα να χαρακτηρίσω την προετοιμασία που κάναμε στο Καρπενήσι εκπληκτική αφού οι παίκτες ανταποκρίθηκαν κατά τον καλύτερο τρόπο και το κυριότερο δεν είχαμε προβλήματα τραυματισμών, κομμάτι ιδιαίτερα σημαντικό αυτή την περίοδο».

Από εκεί και πέρα ο Πέτρος Δημητρίου τόνισε επίσης: «Σίγουρα είμαστε μία εντελώς νέα ομάδα και θέλουμε τον χρόνο για να αποκτήσουμε συνοχή και ομοιογένεια στοιχεία πολύ σημαντικά. Από εδώ και πέρα το βάρος μετατοπίζεται σε θέματα αγωνιστικής τακτικής, θα δουλέψουμε πολύ σε αυτό τον τομέα και παρά το γεγονός ότι δεν μας απομένει και πολύς χρόνος μέχρι τα επίσημα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε«Ο κόσμος του Πανηλειακού να είναι σίγουρος ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα αυτή, πρέπει να «αγκαλιάσει» όλους τους παίκτες και να σταθεί δίπλα στον σύλλογο προκειμένου να προχωρήσουμε και να είναι σίγουρος ότι θα του δώσουμε πολλές χαρές. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και όλα αυτά είμαι σίγουρος ότι θα βγουν μέσα στο γήπεδο»

PaniliakosF.C.