Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Καμία αλλαγή στα εισιτήρια της Αστικής Συγκοινωνίας Καρπενησίου. Τι αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο

Ο καθορισμός των τελών της αστικής συγκοινωνίας απασχόλησε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου, κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου 2013, στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτηρίου ΚΑΠΗ.

karpenisi-astiki-sygkoinoniaa

Το θέμα εισηγήθηκε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος τόνισε πως η αστική συγκοινωνία στην πόλη του Καρπενησίου γίνεται για την εξυπηρέτηση των δημοτών με μικρή επιβολή κομίστρου, το οποίο έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα και καλύπτει αποκλειστικώς λειτουργικές ανάγκες.

Στη συνέχεια, ο κ. Σταμάτης πρότεινε να μην υπάρξει καμία αλλαγή στο αντίτιμο των εισιτηρίων, κάτι που ομόφωνα ενέκριναν τα μέλη του Συμβουλίου.

Επομένως, η τιμή της μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών και εισιτηρίων για όσους χρησιμοποιούν το αστικό λεωφορείο για το έτος 2014 παραμένει ίδια με την περσινή και έχει ως εξής: για τους μαθητές και τους φοιτητές η τιμή ανέρχεται στα 3 ευρώ, για τους υπόλοιπους κατοίκους στα 10 ευρώ, ενώ για τους πολύτεκνους και τους ηλικιωμένους άνω των 65 ετών η τιμή της μηνιαίας κάρτας θα είναι 5 ευρώ.

Οι κάτοχοι κάρτας από την Πρόνοια έχουν το δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς, ενώ τέλος, το απλό εισιτήριο θα κοστίζει 0,50 λεπτά.