Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Αθλητικός Σύλλογος TAE KWON-DO Ευρυτανίας. «Σάρωσαν» τα μετάλλια στον Βόλο - Επιτυχίες για τους αθλητές

Επιστροφή στην ευρυτανική πρωετεύουσα με 15 μετάλλια και μια φανταστική εμφάνιση από την συμμετοχή τους στην αγωνιστική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013.

tae-kwon-do-bolos-metalia

Οι “μικροί” του Συλλόγου ΤAE KWON –DO Ευρυτανίας συμμετείχαν στην ημερίδα αγωνιστικής προπόνησης ΤAE KWON –DO  που έγινε την Κυριακή που μας πέρασε, 3 Νοεμβρίου στην Μαγνησιακή πρωτεύουσα.

Σκοπός της ημερίδας  αυτής ήταν η  εμπέδωση  από  τους  μικρούς  αθλητές  του  αθλήματος, των  κανονισμών  και του τρόπου με  τον  οποίο  αγωνίζονται  οι  αθλητές  του  ΤAE KWON –DO  καθώς και το να συνηθίσουν  να  παρουσιάζουν  αλλά και να εκτελούν  ασκήσεις  μπροστά  σε  κοινό. Αυτό που κυρίως μετράει  στον αθλητισμό  είναι  η  συμμετοχή  και  όχι  η  νίκη.

Σε αυτή την αγωνιστική ημερίδα, οι μικροί αθλητές του Συλλόγου, δεν  κυριεύτηκαν από το άγχος του αποτελέσματος και η προσπάθειά τους είχε ως  αποτέλεσμα την μετάδοση χαράς και αποκόμισης θετικών εμπειριών.

Οι μικροί ταεκβοντίστες που έλαβαν μέρος ήταν, γεννηθέντες από το 2001 έως και το 2007, έφτασαν με την συνοδεία των προπονητών τους στην πόλη του Βόλου το πρωί της Κυριακής. Η έναρξη των αγώνων έγινε στις 9 και 30 το πρωί στο Ε.Α.Κ Βόλου.

Οι συμμετοχές ήταν: Ζαρμακούπη Σεμέλη μαύρη ζώνη και γεννημένη το 2002, Ζιωζιός Χρήστος μισή πράσινη ζώνη και γεννημένος το  2004, Μπαρμπούτης Χαράλαμπος μισή μπλε ζώνη και γεννημένος το 2006, Ευθυμίου Κώστας πράσινη ζώνη και γεννημένος το 2004, Παπαβασιλείου Φωτεινή μισή πράσινη ζώνη και γεννημένη το 2002,  Γραμματίκας Οδυσσέας μισή μαύρη ζώνη και γεννημένος το 2002, Δροσίνη Αλεξάνδρα μισή μπλε ζώνη και γεννημένη το 2001, Ντρίβας Αθανάσιος μισή μαύρη ζώνη γεννημένος το 2002, Κολοκώτσιος Μιχάλης μισή κόκκινη ζώνη και γεννημένος το 2005, Αρωνιάδα Κωνσταντίνα μισή μπλε ζώνη και γεννημένη το 2004, Μπακόλας Κωνσταντίνος μισή μαύρη ζώνη και γεννημένος το 2002, Νούλας Αποστόλης μαύρη ζώνη και γεννημένος το 2001, Μπαρλας Θοδωρής μισή κόκκινη ζώνη και γεννημένος το 2001, Ντάλλας Βασίλειος μισή μαύρη ζώνη και γεννημένος το 2001 και Γαλανός Χριστόφορος μισή κόκκινη και γεννημένος το 2003. 

Σε όλους τους παραπάνω συμμετέχοντες απονεμήθηκαν μετάλλια και διπλώματα για την συμμετοχή τους και την αγωνιστική τους εμφάνιση.

Τους αθλητές συνόδευσαν όπως πάντα οι  προπονητές του Συλλόγου Ζαρμακούπης Νίκος και Ζαρμακούπης Σταύρος οι οποίοι συγχαίρουν για ακόμη μία φορά τους αθλητές και τους εύχονται να έχουν πάντα μεγάλες επιτυχίες.