Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

Δημοτικός Κινηματογράφος Καρπενησίου: «Pacific Rim», η ταινία της εβδομάδας - Η υπόθεση

Με το φιλμ επιστημονικής φαντασίας «Pacific Rim» συνεχίζεται η δεύτερη εβδομάδα προβολών του Δημοτικού Κινηματογράφου Καρπενησίου. Η ταινία θα προβληθεί την Κυριακή 17 & Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013, στις 7.30 απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο.

pacific-rim-tainia

Να υπενθυμίσουμε στο κοινό ότι φέτος ο Δημοτικός Κινηματογράφος έχει “ρίξει” τις τιμές. Η γενική είσοδος κοστίζει 6 ευρώ, στα 4 ευρώ το εισιτήριο για μαθητές και φοιτητές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Η υπόθεση

Πληθώρα από παντοδύναμα τέρατα, γνωστά ως Καϊτζού, αναδύονται από τους ωκεανούς και ξεκινάει ένας απίστευτος πόλεμος που κοστίζει εκατομμύρια ζωές και καταναλώνει τους ανθρώπινους πόρους για τα επόμενα χρόνια.

Για να καταπολεμηθούν τα Καϊτζού, κατασκευάζονται τεράστια ρομπότ, τα Τζίγκερς, τα οποία κατευθύνονται από δύο πιλότους που οι εγκέφαλοι τους είναι σε άμεση επικοινωνία με το κατασκεύασμα. Ακόμα, όμως, και τα Τζίγκερς φαντάζουν ανίκανα να αντισταθούν στα τέρατα. Στα πρόθυρα της ολικής ήττας, η μοναδική ελπίδα που απομένει βρίσκεται σε δύο πρόσωπα, στα οποία κανείς δεν είχε εμπιστοσύνη: έναν αποτυχημένο πρώην πιλότο και μια εκπαιδευόμενη που δεν έχει δοκιμαστεί σε δράση.

Στην ταινία (διάρκειας 131’) που έχει σκηνοθετήσει ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, πρωταγωνιστούν οι Τσάρλι Χάναμ, Ίντρις Έλμπα, Ρίνκο Κικούκι, Τσάρλι Ντέι και Ρον Πέρλμαν.