Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Παναγιώτης Ρεσίτης: "Έχει πέσει το επίπεδο του ποδοσφαίρου της Ευρυτανίας"

Την απογοήτευσή του για το επίπεδο στο οποία (είναι αλήθεια) έχει… πέσει το ευρυτανικό ποδόσφαιρο εξέφρασε στα “Ευρυτανικά Νέα” ο Παναγιώτης Ρεσίτης.

RERITISPANOS
O 57χρονος -με καταγωγή από τη Χρύσοβα Ευρυτανίας- ενημερώνεται μέσα από τoevrytanika.gr για την κατάσταση που επικρατεί στο Νομό. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως το μέτρο απελευθέρωσης των ορίων ηλικίας μόνο καλό δεν κάνει, συμπληρώνοντας πως τα τραγικά αποτελέσματα των Μικτών ομάδων αποτελούν τον καθρέπτη του ποδοσφαιρικού Νομού.

Ο κ. Ρεσίτης διαμένει στην Αθήνα και σήμερα ασχολείται ως σκάουτερ για λογαριασμό δυο επωνύμων μάνατζερ, ενώ έχει διετελέσει τεχνικός Ακαδημιών (μεταξύ άλλων) στον Εθνικό Αστέρα (Α΄ και Β΄ Εθνικής), Αγία Παρασκευή (Γ΄ Εθνικής), Σούρμενα (Δ΄ Εθνικής) κ.ά. και φυσικά επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΚ, με το νούμερο 10 στην πλάτη.
Τέλος, να σημειώσουμε την εξαιρετική φιλιά που τον συνδέει με τον επίσης Ευρυτάνα (από το Μεγάλο Χωριό) Γιάννη Βονόρτα, προπονητή των Νέων του Παναθηναϊκού, σχετικό αφιέρωμα  των οποίων θα υπάρξει εντός των γιορτών, φυσικά στις σελίδες των Ευρυτανικών Νέων.