Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Σεμινάριο δενδροκομίας διοργανώνει στη Βίνιανη ο δήμος Αγράφων, το Σάββατο 15 Μαρτίου

Ακόμη ένα πρωτότυπο και συνάμα ενδιαφέρον σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στη Βίνιανη. Μετά την ημερίδα σαπωνοποιίας που διοργανώθηκε πρόσφατα, ο δήμος Αγράφων προγραμματίζει σεμινάριο δενδροκομίας.

biniani-sxoleio-mouseio

Εξάλλου σε έναν τόπο όπως είναι τα Άγραφα και εν γένει ο νομός Ευρυτανίας, η γνώση και η εξοικείωση με τον δασικό πλούτο της περιοχής μπορεί να δώσει κίνητρα για τη σωστή και επικερδή εκμετάλλευσή του. «Είναι μια προσπάθεια διαρκούς επιμόρφωσης πάνω σε θέματα που αφορούν στα ενδιαφέροντα, αλλά και στον βιοπορισμό των δημοτών μας και στην ανάπτυξη της παραγωγής και επιχειρηματικότητας στον τόπο μας», τονίζει άλλωστε σε σχετική ανακοίνωσή του ο δήμος.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό για το κοινό και θα γίνει το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 και ώρα 10.00 το πρωί, στην αίθουσα του Ιστορικού Μουσείου της Παλαιάς Βίνιανης, ενώ όσοι συμμετάσχουν θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης. Για περεταίρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Ελένη-Ευαγγελία Αρωνιάδα στο τηλέφωνο 22373-51318.