Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019

ev media-logo

Σκανδαλώδες: Ο Πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος αποφάσισε και όρισε μόνος του (;) την ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του Αίολος-Κρέντη

SUMVOULIO EPS

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες των Ευρυτανικών Νέων και ατόμων που επικοινώνησαν με την εφημερίδα, ο Τσατσαράγκος Αθανάσιος που είναι ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος φέρεται να αποφάσισε αυτοβούλως την διεξαγωγή του πρώτου αγώνα των ημιτελικών μπαράζ ανόδου Αίολος-Κρέντη για την Κυριακή 1 Απριλίου στις 12.00!!

Κάποιοι το θεώρησαν πρώιμο Πρωταπριλιάτικο αστείο, όμως δεν είναι!!

Αρχικά συμφώνησαν για την αναβολή
Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ τη Δευτέρα (26/3) ο Αίολος αιτήθηκε να μη γίνει ο αγώνας το ερχόμενο Σάββατο, λόγω απουσίας νεαρών ποδοσφαιριστών του σε σχολικές εκδρομές. Η Κρέντη σε αυτό το πνεύμα σύμπνοιας και συνεργασίας συμφώνησε να οριστεί ο πρώτος ημιτελικού σε άλλη ημερομηνία, που φυσικά θα βολεύει και τις δυο ομάδες.

Επιστολή Κρέντης
Μετά τη λήξη του Συμβουλίου της Δευτέρας η Κρέντη συνέταξε μια επιστολή την οποία και απέστειλε την επομένη στο Δ.Σ της Ένωσης. Με αυτό ουσιαστικά τόνιζε πως είναι θετική στο να γίνουν οι αγώνες Σαββατοκύριακο, όποτε και αν γίνουν αυτοί, διευκολύνοντας και τον Αίολο που είχε πρόβλημα με τους μικρούς που απουσίαζαν σε σχολικές εκδρομές.

Απόφαση-"αστραπή" 
Όμως, την ίδια ημέρα (Τρίτη 26 Μαρτίου) ο Τσατσαράγκος -σύμφωνα με μαρτυρίες ατόμων- πήρε την απόφαση να γίνει ο εν λόγω αγώνας την Κυριακή 1 Απριλίου στις 12.00πμ στο Εθνικό στάδιο Καρπενησίου!! 
Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα δυο άλλα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος, κ. Μίλτος Μπομποτσιάρης και κ. Θεόδωρος Ζελενίτσας, δηλώνουν άγνοια για την απόφαση αυτή, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Πρόεδρο της Ένωσης, κ. Δημήτρης Πεταρούδης.
* Θυμίζουμε οτι για το Σάββατο 31 Μαρτίου έχει οριστεί ο έτερος ημιτελικός Μυρίκη-Άγραφα στο ίδιο στάδιο, ενώ την Κυριακή στις 16.00 διεξάγωγεται και ο αγώνας της χρονιάς για τον ΑΠΟΚ με αντίπαλο το Λιανοκλάδι. Σε όλα αυτά, κάπου πρέπει να... χωρέσει και το παιχνίδι των προπαίδων Ευρυτανία-Φθιώτιδα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα προπαίδω προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Δυράρεστη έκπληξη στην Κρέντη 
Στην Κρέντη θεωρούν ότι το όλο θέμα συνιστά σκάνδαλο και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η άμεση απάντησή της. Από όσα μπορέσαμε να αντιληφθούμε, θα ζητήσει (;) να γίνει ο αγώνας της με τον Αίολο Σάββατο (31/3), αφού ως πρώτη έδρα του αντιπάλου της είναι το Εθνικό Στάδιο και να πάει σε άλλο γήπεδο ή άλλη ώρα και ημέρα η Μυρίκη, που έχει ως πρώτη έδρα το Αθλητικό Κέντρο.

Γενικό μπάχαλο 
Τέτοιες κινήσεις εφόσον βέβαια έχουν βάσει μειώνουν σε μεγάλο βαθμό την έννοια και τους θεσμούς της Ένωσης. Προεξέχει η ασυνεννοησία και η ανευθυνότητα δικαιολογημένα πολλοί μιλούν για ένα ξέφραγκο αμπέλι, με την ονομασία Πρωτάθλημα Ευρυτανίας, όπου διοικούν ΚΑΙ άλλοι πλην των μελών της ΕΠΣ