Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019

ev media-logo

Τι ανέφερε η επιστολή της Κρέντης, η οποία μπήκε στο αρχείο

Μετά τη λήξη του Συμβουλίου της Δευτέρας η Κρέντη συνέταξε μια επιστολή την οποία και απέστειλε την επομένη στο Δ.Σ της Ένωσης. Με αυτό ουσιαστικά τόνιζε πως είναι θετική στο να γίνουν οι αγώνες Σαββατοκύριακο, όποτε και αν γίνουν αυτοί, διευκολύνοντας και τον Αίολο που είχε πρόβλημα με τους μικρούς που απουσίαζαν σε σχολικές εκδρομές.

krenth 

Η επιστολή της Κρέντης μεταξύ άλλων ανέφερε με την ένδειξη "ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ"τα ακόλουθα: 

Οι 1οι ημιτελικοί είχαν οριστεί για το Σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2012 με το πλήρες πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από την ΕΠΣ και δημοσιεύτηκε σε όλες τις τοπικές εφημερίδες, το οποίο και σας υποβάλλουμε να έχει ως εξής:
1οι ημιτελικοί play off: 31 Μαρτίου-1 Απριλίου
2οι ημιτελικοί play off: 7-8 Απριλίου
1ος τελικός play off:  21-22 Απριλίου
2ος τελικός play off: 28-29 Απριλίου
Χθες όμως, Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012 συζητήθηκε πρόταση του Αίολου, για αλλαγή του χρόνου διεξαγωγής του αγώνα Αίολου - Κρέντης, διότι εκείνη την ημέρα θα απουσιάζουν ποδοσφαιριστές μικρής ηλικίας της ομάδας του Αίολου που βρίσκονται σε εκδρομή με το Σχολείο τους. Έτσι ζητήθηκε από το Σωματείο μας να γνωστοποιήσει στην Επιτροπή αν συμφωνεί με την αλλαγή αυτή.
Το θέμα μεταφέρθηκε στο Δ.Σ και μετά από έκτακτη Συνεδρίαση του Οργάνου και διεξοδική συζήτηση για τα προβλήματα που θα προκύψουν με την συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας και την τροποποίηση του πλάνου προετοιμασίας από το προπονητικό τιμ, αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ:
1.Προκειμένου να εξυπηρετηθεί η ομάδα του Αίολου, προτείνουμε να διεξαχθεί ο μεταξύ μας αγώνας την Κυριακή 1 Απριλίου 2012 στις 5 μ.μ. σε γήπεδο που θα ορίσει η ΕΠΣ.
2.Αν κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, ο 1ος ημιτελικός να διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο στις 31
Μαρτίου 2012, στο Στάδιο Καρπενησίου που είναι και η έδρα της ομάδας του Αίολου,  στις 5 μ.μ.
3.Ουδεμία αντίρρηση έχουμε όσον αφορά τις ημερομηνίες διεξαγωγής των υπολοίπων αγώνων των play off, όπως αυτοί έχουν ανακοινωθεί: 2οι ημιτελικοί 7-8 Απριλίου, 1ος τελικός play off:  21-22 Απριλίου, 2ος τελικός play off: 28-29 Απριλίου,  αρκεί αυτοί οι αγώνες να γίνουν απογευματινές ώρες.
Αναμένοντας την σύντομη, επίσημη, έγγραφη απάντησή σας για το μείζον αυτό θέμα, ευελπιστούμε ότι η ΕΠΣΝΕ θα λάβει σοβαρά υπόψη την απόφαση του Δ.Σ. της Δευτεραθλήτριας ομάδας του Τοπικού μας πρωταθλήματος, για την ομαλή διεξαγωγή και ολοκλήρωση του.