Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Σφάλμα
  • JFolder::files: Η διαδρομή δεν οδηγεί σε φάκελο:
Ειδοποίηση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/images2014/krenti-neoi-syllogos-drasi

Οι δραστήριοι νέοι της Κρέντης. Μαθήματα παραδοσιακών χορών και εθελοντικός καλλωπισμός του χωριού. ΦΩΤΟ

Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο δραστήριος Σύλλογος Νέων Κρέντης «ΔΡΑΣΙΣ», στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, προέβη στον καθαρισμό και την περιποίηση κοινόχρηστων χώρων του χωριού, όπως η παιδική χαρά, η πλατεία και το πάρκο, την περασμένη Κυριακή 25 Μαΐου 2014.

1

Οι εθελοντές προχώρησαν, μεταξύ άλλων, στον καλλωπισμό της πλατείας, φύτεψαν λουλούδια και έδωσαν λίγο χρώμα στο χωριό τους.

Εντωμεταξύ, την ίδια ημέρα (Κυριακή 25/5) έγινε στην Κρέντη η έναρξη των μαθημάτων παραδοσιακών χορών για παιδιά κάτω των 14, αλλά και για ενήλικες, που υλοποιούνται από τον Σύλλογο Νέων και τη συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και φυσικά δεν έλειψε το κέφι, από μικρούς και μεγάλους. Τη διδασκαλία έχει αναλάβει η κα Δήμητρα Λάππα.

{gallery}krenti-neoi-syllogos-drasi:::0:0{/gallery}