Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

  • Στις Γαλλικές Άλπεις ο Γιάννης Αντωνίου, φόρεσε ξανά σκι σχεδόν οκτώ (8) μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

  • (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ) Στα ποδοσφαιρικά λημέρια απ’ όπου ξεκίνησε ο Πάνος Λιάγκας, βραβεύθηκε από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002

  • Η αναφορά του Αλέξη Κούγια στον Πάνο Αντωνίου και η απάντηση - διάψευση του Ευρυτάνα ποδοσφαιριστή

  • Με 17 θέματα στην ατζέντα, συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα η ΕΠΣ Ευρυτανίας - Γηπεδικό, ηλικιακά όρια κ.α.

  • Ο Γιάννης Αντωνίου θυμήθηκε τη συμμετοχή του στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Ν. Κορέας (ΒΙΝΤΕΟ)

  • «Χάσαμε» μια σημαντική διοργάνωση. Δεν θα γίνει στο Καρπενήσι, λόγω κορονοϊού, το Ευρωβόλεϊ Αγοριών Κ18

Περισσότερο διαβασμένες αθλητικές ειδήσεις από την Ευρυτανία

Ολοκληρώθηκε για τον Αντωνίου μια ονειρεμένη χρονιά. Αρχίζει αμέσως το σχεδιασμό της νέας

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε ρεπορτάζ των προηγούμενων δυο φύλλων της εφημερίδας ο Ευρυτάνας Γιάννης Αντωνίου βρισκόταν από τη Δευτέρα 2 Απριλίου στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας για διεθνείς αγώνες και εθνικούς αγώνες.

ANTONIOU-b
Προσπάθεια του Αντωνίου στο Μπάνσκο

Ο ίδιος επιστρέφοντας στο Καρπενήσι την Κυριακή το βράδυ δήλωσε στα Ευρυτανικά Νέα: «Έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκανα και πιστεύω πως έκλεισα τη χρονιά με καλά αποτελέσματα. Από την Κυριακή και μετά τον τερματισμό μου στον τελευταίο αγώνα έκλεισε η φετινή χρονιά και αρχίζει αμέσως η επόμενη σεζόν με πολύ προπόνηση, που είναι βασικό για να βελτιώνεται συνεχώς ένας αθλητής…». 
Στο αγωνιστικό κομμάτι  την Τετάρτη 4 Απριλίου στους Διεθνείς αγώνες SG (Σούπερ Γιγαντιαίο Σλάλομ) ο 17χρονος σκιέρ τερμάτισε 14ος, ενώ 16ος ήταν στο Super Compined (διαδρομή που συνδυάζει Σούπερ Γιγαντιαίο και απλό Σλάλομ). 
Την επόμενη ημέρα στους Εθνικούς αγώνες GS (Γιγαντιαίο Σλάλομ) κατετάγη 20ος, ενώ την Παρασκευή και στο ίδιο αγώνισμα -των Διεθνών αγώνων όμως- που έγιναν υπό δυνατή βροχόπτωση και ομίχλη ο Αντωνίου τερμάτισε 15ος, όντας μάλιστα ο μοναδικός Έλληνας που κατάφερε να τερματίσει. 
Αν και το Σάββατο στο απλό Σλάλομ των εθνικών αγώνων δεν τα κατάφερε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, την Κυριακή στο ίδιο αγώνισμα αλλά σε Διεθνές επίπεδο ο Αντωνίου έδωσε ικανοποιητικό επίλογο στους αγώνες, καθώς η καρό σημαία τον βρήκε στη 12η θέση με χρόνο 1:42:55. 

Την περασμένη Κυριακή το βράδυ ο Αντωνίου επέστρεψε στο Καρπενήσι, βάζοντας τέλος σε μια αρκετά κουραστική, αλλά και άκρως επιτυχημένη χρονιά.

bansko
Εικόνες από το Μπάνσκο

bansko 1