Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Συννεφιά, πρόσκαιρες βροχές & αρκετή ψύχρα, τα χαρακτηριστικά του καιρού στην Ευρυτανία - Δείτε την πρόγνωση του evrytanika.gr

«Άρωμα» χειμώνα στην Ευρυτανία. Τα πρώτα χιόνια, σε μεγάλα προς το παρόν υψόμετρα, έδωσε η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, με τα ευρυτανικά βουνά να ντύνονται στα λευκά. Αρκετά χαμηλές οι θερμοκρασίες, με τη θέρμανση να καθίσταται απαραίτητη.

karpenisi-ai-dimi

Για τη συνέχεια, ο καιρός ναι μεν θα χαρακτηρίζεται πιο ήπιος, εντούτοις οι βροχές και η ψύχρα δεν πρόκειται να μας… εγκαταλείψουν. Μικρή βελτίωση αναμένουμε από σήμερα (30/10), με την Παρασκευή (31/10) να βάζει και πάλι υποψηφιότητα για λίγες βροχές.

Με σχετικά καλό καιρό θα κυλήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο (1/2-11) στην Ευρυτανία, αν και η αίσθηση του κρύου θα είναι αρκετά έντονη λόγω των βοριάδων που θα επικρατούν. Με τα τωρινά στοιχεία, η ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει με γενικά αίθριο καιρό, ηλιοφάνεια και απουσία φαινομένων, και πάλι όμως με αρκετό κρύο.

Σήμερα Πέμπτη 30 Οκτωβρίου, ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη βελτίωση, καθώς οι βροχές θα περιοριστούν σημαντικά. Σε μικρή άνοδο ο υδράργυρος, θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς.