Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Συνάντηση Μπαμπαλή με Λοβέρδο. Σημαντικά ζητήματα παιδείας για τα Άγραφα στο τραπέζι

Την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου ο δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής έγινε δεκτός από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέα Λοβέρδο.

mpampalis-loverdos1

Κατά τη συνάντηση ο κ. δήμαρχος, εν συνεχεία της συνεργασίας που είχε με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των σχολικών μονάδων του δήμου Αγράφων, εξέθεσε τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος, παρέδωσε αναλυτικό υπόμνημα και προσκάλεσε τον κ. υπουργό να επισκεφθεί την περιοχή.

Ο κ. υπουργός δρομολόγησε την αποστολή άμεσα κλιμακίου του υπουργείου στην περιοχή του δήμου Αγράφων προκειμένου να καταγραφεί η κατάσταση και να επιζητηθούν λύσεις ενώ απεδέχθη την πρόσκληση να επισκεφθεί την περιοχή στο μέλλον.

Ο κ. δήμαρχος εκφράζει τις πιο θερμές ευχαριστίες του προς τον κ. υπουργό για την πραγματοποίηση της συνάντησης και ευελπιστεί πως με την αρωγή του και τη συνεργασία των υπηρεσιών του υπουργείου και των τοπικών αρμοδίων φορέων τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν για χρόνια οι γονείς, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στο δήμο Αγράφων θα οδηγηθούν προς επίλυση.