Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Ποιοι απαρτίζουν τα νέα Συμβούλια στο Μουσείο Βίνιανης και στο Πνευματικό Κέντρο «Καφαντάρη»

Στον ορισμό μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Ν.Π.Δ.Δ. «Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Βίνιανης» και «Πνευματικό Κέντρο Γεώργιος Καφαντάρης», προχώρησε ο δήμος Αγράφων.

biniani-sxoleio-mouseio

Όσον αφορά στο «Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Βίνιανης», τακτικά μέλη του Δ/Σ ορίστηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικόλαος Γεωργίου και Θεοδώρα Ράπτη, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παντελής Μαντής και οι δημότες Παρασκευή Σούκη και Δημήτριος Γαζέτας.

Αναπληρωματικά μέλη ορίστηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεώργιος Τρίκας και Λάμπρος Ζαμπάκας, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Κερασοχωρίου Μαρία Μαρούλη και οι δημότες Κωνσταντίνος Μπακογιάννης και Ουρανία Πρίμπα. Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου είναι ο Παντελής Μαντής και αντιπρόεδρος η Παρασκευή Σούκη, η οποία και θα αναπληρώνει τον πρόεδρο σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του.

Στο «Πνευματικό Κέντρο Γεώργιος Καφαντάρης» τακτικά μέλη ορίστηκαν οι: Βασιλική Φεγγούλη και Λεωνίδας Τελώνης (δημοτικοί σύμβουλοι), Ιωάννης Σ. Λάμπρου (πρόεδρος Τ.Κ. Ανατολικής Φραγκίστας) και Κωνσταντίνος Κωστόπουλος και Κωνσταντίνος Πανουργιάς (δημότες), ενώ αναπληρωματικά μέλη οι: Ευθύμιος Κολοκύθας, Παντελεήμων Κολοκώτσιος (δημοτικοί σύμβουλοι), Γεώργιος Περούλας, Κωνσταντίνος Κουτσούμπας και Ταξιάρχης Χρυσικός (δημότες). Έπειτα από ομόφωνη απόφαση, πρόεδρος αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Κωστόπουλος και αντιπρόεδρος η Βασιλική Φεγγούλη.