Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Θλίψη στο Στένωμα. Υποψήφια δημοτική σύμβουλος έχασε τη μάχη με τον θάνατο - Χάρισε ζωή με τα όργανά της

Σε πένθος έχει βυθιστεί το Στένωμα Ευρυτανίας, καθώς μια νέα γυναίκα, η Γεωργία Κόκκαλη-Καλύβα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

kokkali-kaliba-georgia1

Η 53χρονη, που εργαζόταν στο Παυλόπουλο, άφησε την τελευταία της πνοή χθες το βράδυ σε νοσοκομείο των Αθηνών, εκεί όπου είχε μεταφερθεί πριν από μερικές ημέρες, έχοντας διαγνωστεί με ανεύρυσμα εγκεφάλου. Αυτήν την ώρα, τα όργανά της χαρίζουν ζωή σε συνανθρώπους της, καθώς επιθυμία της ήταν να χαριστούν τα όργανά της.

Η Γεωργία Κόκκαλη-Καλύβα ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον δήμο Καρπενησίου με τον συνδυασμό του Γιάννη Σταμάτη. Είναι η δεύτερη απώλεια για το ψηφοδέλτιο της ΑΔΕΚΚ μέσα σε λίγες ημέρες, μετά τον απρόσμενο θάνατο του Γιώργου Παπαροϊδάμη (διαβάστε ΕΔΩ).

Ο Γιάννης Σταμάτης, με μήνυμά του, αποχαιρέτισε την Γεωργία Κόκκαλη-Καλύβα.

 «Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 μου έδωσαν την ευκαιρία και τη μεγάλη τύχη να γνωρίσω καλύτερα ανθρώπους που αν και ζούσαμε στον ίδιο τόπο, δεν τους είχα ζήσει από κοντά ώστε να γνωρίσω το μεγαλείο της ψυχής τους.

Ένας τέτοιος άνθρωπος ήταν και η Γεωργία Κόκκαλη-Καλύβα από το Στένωμα.
Ωραίος άνθρωπος, ευαίσθητη ψυχή, αγωνίστρια της ζωής, αλλά πολύ άτυχη!
Μόλις στα 53 της χρόνια ένα αναπάντεχο μεγάλο πρόβλημα υγείας, μέσα σε λίγες μέρες της έκοψε το νήμα της ζωής. Δυστυχώς από χθες βρίσκεται μακρυά μας.
Αυτές τις ώρες τα όργανά της δίνουν ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας. Αυτή ήταν η επιθυμία της Γεωργίας. Αυτό ήταν και το μεγαλείο της ψυχής της. 
Στα παιδιά της, την οικογένειά της και τους δικούς της ανθρώπους εύχομαι καλή παρηγοριά.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΕΩΡΓΙΑ!

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!»

Η κηδεία της εκλιπούσας θα γίνει πιθανόν αύριο, στο Στένωμα, δίχως μέχρι στιγμής να έχουν διευκρινιστεί οι λεπτομέρειες.