Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Χαλάει από σήμερα ο καιρός στην Ευρυτανία, με βροχές & χιόνια στα ορεινά - Με τι καιρό θα ψηφίσουμε την Κυριακή

Τέλος λαμβάνει από σήμερα, Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, η περίοδος καλοκαιρίας των τελευταίων ημερών στην Ευρυτανία, καθώς σύστημα από τα δυτικά θα επηρεάσει την περιοχή μας με βροχές και χιόνια.

omprela-plateia1

Έτσι, τις επόμενες ώρες, βροχές θα εκδηλώνονται σχεδόν σε ολόκληρο τον νομό, με τη θερμοκρασία ωστόσο σε ικανοποιητικά επίπεδα. Μετά το απόγευμα και προς το βράδυ, όμως, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση και χιονοπτώσεις θα σημειώνονται πιθανόν και κάτω από τα 1000μ. Πυκνά φαίνεται πως θα είναι τα χιόνια στα ευρυτανικά βουνά -που το έχουν ανάγκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, η θερμοκρασία θα φθάσει ως τους 8c.

Άστατος θα παραμείνει ο καιρός και αύριο, Σάββατο 24/1. Οι βροχές θα διατηρηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, τα χιόνια ωστόσο θα πέφτουν σε μεγαλύτερα υψόμετρα (άνω των 1400μ) καθώς η θερμοκρασία θα καταγράφει άνοδο (μέγιστη 7 βαθμοί).

Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, ημέρα εκλογών, ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση καθώς τα φαινόμενα (βροχές/χιόνια) θα είναι λιγότερα και θα έχουν περισσότερο τοπικό χαρακτήρα. Σε καλά επίπεδα η θερμοκρασία, θα φθάσει τους 8 βαθμούς. Οι νοτιάδες διατηρούνται.