Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019

ev media-logo

Όχι στη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ. Νέα επιστολή του "Καπετάν Ερμή" προς τον Γιώργο Παπανδρέου

kapetan-ermis-gap

Προς

τον κύριο Γιώργο Παπανδρέου του Ανδρέα

Αγαπητέ σύντροφε Γιώργο,

Ο Βασίλης Πριόβολος - Ερμής, πρόεδρος της "Πανελλήνιας Οργάνωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΟΑΕΑ)" και Πρόεδρος του "Πανελλήνιου Συλλόγου Μνήμης ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ", επανέρχομαι σήμερα μ' αυτή μου την επιστολή, προκειμένου να υπερασπιστώ και να αποκλείσω την παραπέρα συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο ίδρυσε ο Ηγέτης Πατέρας σου, ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Επειδή, αγαπητέ Γιώργο, το τελευταίο διάστημα απέχεις συστηματικά από εκδηλώσεις της σημερινής ηγεσίας του Κινήματος.

Και όχι μόνο που με την αποχή σου ζημιώνεις τις προσπάθειες όλων μας, για πρόοδο και επιτυχία των ενεργειών της Παράταξης του ΠΑΣΟΚ, αλλά, αγαπητέ Γιώργο, διοργανώνεις εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις φίλων σου, με θέματα που δεν συμβάλλουν, αλλά αντίθετα αντιστρατεύονται στις επιδιώξεις της σημερινής ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

Παίρνω αφορμή για να σου στείλω αυτή την επιστολή, με την ελπίδα ότι θα σταματήσεις αυτή την πολεμική, σύντροφε Γιώργο, όπως πρόσφατα διάβασα στην εφημερίδα "Ευρυτανικά Νέα", της Τετάρτης 26 Νοεμβρίου, ε.ε., με επιδίωξή σου την ανατροπή της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

Διάβασα, λοιπόν, στην έγκριτη αυτή εφημερίδα που εκδίδεται στο Καρπενήσι, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου πέτυχε, στην ιδιαίτερη Πατρίδα μου την Ευρυτανία, να κερδίσει με το μέρος του (με τις απόψεις του) τον μέχρι τώρα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, τον κύριο Θάνο Μωραΐτη, τον συμπατριώτη μου που στο παρελθόν διετέλεσε πολλές φορές υπουργός σε διάφορα υπουργεία.

Παρόμοιες ενέργειες, αγαπητέ Γιώργο, κατά του Κινήματος, κατά της Παράταξης του ΠΑΣΟΚ που ίδρυσε ο Μεγάλος Ηγέτης - Πολιτικός, ο Ανδρέας Παπανδρέου, πιστεύω ότι διοργανώνεις ανά την Επικράτεια.

Και ξεχνάς ότι το 1982 ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο Ανδρέας Παπανδρέου, νομοθετικά στη Βουλή, επανέφερε σε ισχύ τις ΕΑΜικές εκείνες ιστορικές Εθνικές Αντιστασιακές Οργανώσεις και τις Αρχές του ένδοξου εκείνου ένοπλου Αγώνα του ΕΛΑΣ, του οποίου Ιδρυτής και Πρωτοκαπετάνιος υπήρξε ο Ηγέτης, ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ, κατά την περίοδο εκείνη στα μαύρα χρόνια της τριπλής φασιστικής κατοχής της Πατρίδας μας, στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Οργανώσεις και Αρχές τις οποίες διέλυσε η καταραμένη συμφωνία της Βάρκιζας.

Αυτά για την ώρα, σύντροφε Γιώργο, και ελπίζω σε διορθωτικές σου κινήσεις στα σφάλματά σου, που τα θεωρώ απαράδεκτα.

Βασίλης Πριόβολος - Ερμής