Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Σφάλμα
  • JFolder::files: Η διαδρομή δεν οδηγεί σε φάκελο:
Ειδοποίηση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/images2014/velouchi-team-kriti

Από το Βελούχι στον Ψηλορείτη. Η Velouchi Free Ski Team μεταλαμπαδεύει τα μυστικά της Χιονοδρομίας στα παιδιά

Στους πρόποδες του Ψηλορείτη, στην τοποθεσία Άγιος Δράκος, με αφορμή το 1ο Pierra Creta Junior Ski Camp, βρέθηκε το τριήμερο 20/21 και 22 Ιανουαρίου 2015 η Velouchi Free Ski Team.

1

Πιο συγκεκριμένα, οι Δημήτρης Μπάτζιος, Νεκτάριος Κολοκύθας και Κώστας Λελούδης ταξίδεψαν στην Κρήτη με σκοπό να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στη χιονοδρομία σε παιδιά δημοτικών σχολείων και γυμνασίων της περιοχής, να «μυήσουν τους μικρούς κρητικούς φίλους μας στη χιονοδρομία», όπως λένε οι ίδιοι.

«Με αυτόν τον τρόπο», σημειώνει η Velouchi Free Ski Team, «όλα τα παιδιά της γύρω περιοχής θα μπορούν να δουν το βουνό από μια άλλη οπτική γωνία και, ποιος ξέρει, σε λίγα χρόνια ίσως είναι οι επόμενοι που θα λάβουν μέρος σε αυτόν τον υπέροχο αγώνα που λέγεται Pierra Creta».

«Σιγά σιγά παίρνει σάρκα το όραμά μας για ενεργή εμπλοκή της τοπικής κοινωνίας. Παρακαταθήκη μας δεν είναι μόνο ο αγώνας, δεν είναι μόνο οι χιλιάδες μικρές καταπληκτικές στιγμές που ζούμε όλοι -διοργανωτές και συμμετέχοντες. Είναι προπάντων το να δούμε αύριο αυτά τα παιδιά να ανεβαίνουν στο βουνό και να το αγαπήσουν όπως το αγαπάμε όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τα ορεινά αθλήματα», τονίζουν με τη σειρά τους οι διοργανωτές του εγχειρήματος, που είχε τη σημαντική αρωγή του Γιώργου Κλαουδάτου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (Δημ. Βαραλής)

{gallery}velouchi-team-kriti:::0:0{/gallery}