Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

ev media-logo

Συνάντηση με επιτελείς του Αρχηγείου είχε η Ένωση Αστυνομικών Ευρυτανίας - Τι ειπώθηκε

Η συνεχής μείωση του προσωπικού και η συνεχιζόμενη χρησιμοποίηση της Διμοιρίας Υποστήριξης σε καθημερινή βάση στο κατάστημα κράτησης του Δομοκού, ανάγκασε το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ευρυτανίας (Ε.Α.Υ.Ν.), να ζητήσει συνάντηση με τη φυσική και πολιτική ηγεσία.

astinomikoi-enosi-athina1

Το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Ευρυτανίας με τον Αντιστράτηγο (στη μέση) κ. ΜΙΧΑΙΡΙΝΑ Κωνσταντίνο

"Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν να καταδείξουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως εργαζόμενοι αστυνομικοί. Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 3 Απριλίου, στο χώρο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη", αναφέρουν οι αστυνομικοί της Ευρυτανίας σε ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσαν και το οποίο  υπογράφουν ο Πρόεδρος κ. Τσιαμάκης Κοσμάς και ο Γενικός Γραμματέας κ. Πατλιάς Αντρέας.

Στην Αθήνα που μετέβη το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών, και με τη συμβολή του βουλευτή Ευρυτανίας συναντήθηκε αρχικά με το Γενικό Γραμματέα κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ Δημήτριο παρουσία και του βουλευτή Ευρυτανίας κ. ΚΩΤΣΙΑ Θωμά.

Από τον Γενικό Γραμματέα, ζητήθηκε η λήψη πρωτοβουλιών για θέματα που αφορά την ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό, υλικοτεχνικό εξοπλισμό και "... χρησιμοποίηση της Διμοιρίας Υποστήριξης που αποστέλλεται στις φυλακές Δομοκού, με πιο ορθολογικό τρόπο", αναφέρουν.

Η δεύτερη συνάντηση του προεδρείου έγινε με τον καθ' ύλην αρμόδιο Αντιστράτηγο και Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος κ. ΜΙΧΑΙΡΙΝΑ Κωνσταντίνο. "... Ακουσε προσεκτικά τα θέματα που του θέσαμε και δεσμεύτηκε για άμεση επίλυση των δίκαιων αιτημάτων μας. Τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο  που μας διέθεσαν και για τη κατανόησή τους στα προβλήματά μας", τονίζεται στην ανακοίνωση των αστυνομικών.