Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Φωτογραφικό υλικό για τη νέα του ιστοσελίδα, συγκεντρώνει ο δήμος Αγράφων

Στο πλαίσιο αναβάθμισης της ιστοσελίδας του, ο δήμος Αγράφων συγκεντρώνει φωτογραφικό υλικό και καλεί όλους όσοι επιθυμούν και έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες της περιοχής να τις προσκομίσουν στο γραφείο Δημάρχου.

biniani-palia-spitia

«Θα προτιμηθούν εικόνες σε ψηφιακή μορφή όπου απεικονίζονται τοπικές κοινότητες, τοποθεσίες, μνημεία κ.α. Ωστόσο θα γίνουν δεκτές ασπρόμαυρες φωτογραφίες παλαιότερων ετών», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Να αναφέρουμε πως σε όλες τις φωτογραφίες που θα επιλεγούν και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του δήμου, θα αναφέρεται και το όνομα του κατόχου της.

Η αποστολή γίνεται με την ένδειξη «Φωτογραφικό υλικό Δήμου Αγράφων», με ακριβή αναφορά της τοποθεσίας, αλλά και των στοιχείων επικοινωνίας του κατόχου της.

Όσοι διατίθενται μπορούν να τις αποστείλουν είτε ηλεκτρονικά στο email του δήμου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ), είτε ταχυδρομικά (κατά προτίμηση σε cd) στο γραφείο Δημάρχου στο Κερασοχώρι Ευρυτανίας (Τ.Κ. 36071).