Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019

ev media-logo

Με 38 θέματα συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο. Το δημοψήφισμα, το νέο μνημόνιο & οι πολιτικές εξελίξεις θα απασχολήσουν τους δημοτ. συμβούλους

Με τυπικά θέματα συνεδριάζει απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου. Η ολομέλεια των συμβούλων θα συνέλθει στις 18:00 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου στον τρίτο όροφο του κτηρίου του ΚΑΠΗ στο Καρπενήσι. Τυπικά θέματα ρουτίνας περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη.

dimotiko-simboulio-1o

Παρά του τυπικού χαρακτήρα της αποψινής συνεδρίασης, οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν πολλά να συζητήσουν. Θέματα που, -από τις σπάνιες φορές-, ξεφεύγουν πλέον των ορίων νομού Ευρυτανίας και ακόμη περισσότερο τα όρια του δήμου Καρπενησίου και απασχολούν την ελληνική κοινωνία. Τα μνημόνια και όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες όπως και το δημοψήφισμα θα αποτελέσουν θέμα συζήτησης.

Η δημοτική αρχή, τάχθηκε στην πλευρά του ΝΑΙ όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των συμβούλων της αντιπολίτευσης, αλλά θα δεχθούν πιθανόν την κριτική όσων -λίγων- δημοτικών συμβούλων στήριξαν το ΟΧΙ, κυρίως για ενέργειες από την πλευρά της δημοτικής αρχής που ήδη έχουν σχολιαστεί και κρίθηκαν καταχρηστικές.

Επιπλέον αναμένεται να τεθούν θέματα από την αντιπολίτευση, ο δήμαρχος κ. Σουλιώτης θα απαντήσει σε ερωτήσεις συμβούλων ενώ ο πρόεδρος αναμένεται να θέσει και έκτακτα θέματα εκτός ημερησίας διατάξεως. Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη όπως αυτή έχει διανεμηθεί, μεταξύ άλλων θα συζητηθούν και τα παρακάτω θέματα…

Διαβάστε την συνέχεια του ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση των "Ευρυτανικών Νέων" που κυκλοφορεί στα περίπτερα, ή πατήστε εδώ.