Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Δήμος Αγράφων: Νέα έργα σε χωριά. Δαπάνη πάνω από 62.000 ευρώ για εργασίες και προμήθειες

Την απευθείας ανάθεση έργων αλλά και προμηθειών, αλλά και την ψήφιση πιστώσεων για την κάλυψη διαφόρων αναγκών του δήμου, αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή Αγράφων κατά την πρόσφατη συνεδρίασή της.

xriso-skepastes-brises1

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε το έργο για την πλακόστρωση της εισόδου στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Δημητρίου Δ.Ε. Βίνιανης, προϋπολογισμού 12.000 ευρώ, να ανατεθεί στον Ευάγγελο Μάκκα, η αντικατάσταση του δικτύου αποχέτευσης της Τ.Κ. Δυτικής Φραγκίστας, ποσού 12.500 ευρώ, να ανατεθεί στον Γεώργιο Κ. Γούλα, η αποκατάσταση δικτύου αποχέτευσης στην Τ.Κ. Δάφνης (5.000 ευρώ) στον Παναγιώτη Λαμπράκη και οι εργασίες για την αποκατάσταση της κρήνης «Σκεπαστές Βρύσες» στη Χρύσω (φωτο), ενδεικτικής δαπάνης 12.000 ευρώ, στην Γεωργία Γκορόγια.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η προμήθεια σφραγίδων να ανατεθεί στον Βασίλειο Κολημένο έναντι ποσού 489,54 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, ενώ η προμήθεια για τα είδη καθαριότητας των Μαθητικών Εστιών Γρανίτσας και Κερασοχωρίου και του Παιδικού Σταθμού Ραπτοπούλου, στην Βασιλική Ρίζου έναντι 695,01 ευρώ.

Επιπλέον ψηφίστηκαν οι εξής πιστώσεις: 12.177 ευρώ για την προμήθεια ηλεκτρικών λαμπτήρων για δημοτικό φωτισμό και 7.236,36 ευρώ συνολικά για την προμήθεια υδρευτικών-αρδευτικών-αποχετευτικών υλικών για τις Δημοτικές Ενότητες Απεραντίων, Ασπροποτάμου, Φραγκίστας και Βίνιανης.