Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

ev media-logo

Συνελήφθη για ναρκωτικά στο Καρπενήσι. Συνολικά 15 συλλήψεις στη Στερεά Ελλάδα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκαπέντε (15) άτομα για διάφορα αδικήματα.

astynomiki-dieuthinsi-karpe1

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό τη πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, τη καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη σύλληψη φυγόποινων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν τη Δευτέρα 10/8 συνολικά 15 άτομα και συγκεκριμένα:

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών και συγκεκριμένα, δύο ημεδαποί για κλοπή (4) ποδηλάτων και ενός ζευγαριού γαντιών, συνολικής αξίας (1.250) ευρώ και μία αλλοδαπή για κλοπή αντικειμένων, από εμπορικά καταστήματα της περιοχής.

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα και συγκεκριμένα: σε περιοχές της Χαλκίδας, ένας αλλοδαπός από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας και δύο ημεδαποί, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, καθώς και στην περιοχή του Καρπενησίου, ένας ημεδαπός από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης.

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί και συγκεκριμένα, ένας στη Χαλκίδα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και ένας στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις. Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί σε περιοχές της Βοιωτίας και συγκεκριμένα, ένας στην Αγία Τριάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς και μία στο Δήλεσι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου,για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στην περιοχή του Αλιβερίου Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, για παράβαση νομοθεσίας περί Τουρισμού. Συνελήφθη ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, για παράβαση του ΚΟΚ. Τέλος, συνελήφθη αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.